GOG fik smæk

De gule var i dag en tur på vestkysten, da Esbjerg blev gæstet. Det blev desværre ikke den gode oplevelse, man havde håbet på i GOG-lejren.

Fra start af var det op ad bakke. Niclas Kirkeløkke havde dårlig skulder, og gik ud efter fem minutter, da var GOG allerede bagud med 4-1.  Aku Kreutzmann, der ellers har spillet forrygende i opstarten og i de to kampe mod Lemvig, var en skygge af sig selv, og med de to hårdt skydende backs sat ud af spillet, var det relativt nemt for det fysisk stærke Ribe Esbjerg-hold at stå meget defensivt, og vente på de lidt mindre GOG-bagspillere.

Hele første halvleg haltede de gule bagefter og havde mere end svært ved at passere en velspillende U-landsholdsmålmand Sebastian Frandsen.

Trods ekstremt dårligt spil og mange tekniske fejl, var GOG dog kun bagud 11-7 pga. et nogenlunde forsvar og en godt stående Søren Haagen.

Anden halvleg startede godt for GOG, der scorede det første mål på kontra. Men derfra gik der igen grus i maskineriet. Det gule angrebsspil hang gevaldigt med mulen, og alt for mange tekniske fejl og dårlige skud prægede offensiven.

I den anden ende havde forsvaret nogenlunde styr på Ribe Esbjergs skytter pånær én. Playmaker Mathias Helt gjorde mere eller mindre som det passede ham, og endte med at lave 10 mål på 13 forsøg. Til sidst prøvede GOG noget utraditionelt at dække meget offensivt og tage Helt helt ud af spillet, men lige lidt hjalp det, og kampen endte med en meget fortjent sejr til Ribe Esbjerg på 23-18.

Alt i alt var det en kollektiv offday, hvor alt for mange GOG-spillere ikke ramte niveauet. Lad os håbe drengene kan rejse sig på onsdag, når de tager imod Odder Håndbold hjemme i GOG Arena kl. 19.30.