GOG fik to vigtige point i Vestjylland

Der var lagt op til den helt store julefest i Vestjysk Bank Arena i dag. Lemvigs erhvervsklub skulle efter kampen have julefrokost, ligesom der også var fest for spillerne, derfor var hallen fyldt godt op, og tilskuerne fik da også en spændende kamp, der heldigvis for GOG, ikke gav hjemmepublikum og spillere grund til ekstra fejring.

GOG startede som de sidste mange kampe super stærkt i forsvaret, og Søren Haagen fortsatte sit flotte spil. Men der skulle ikke gå lang tid, før Lemvig fik spillet sig ind i kampen, og det blev en hæsblæsende angrebsaffære med mange hurtige opgiverkast og hurtige mål.

Holdene fulgtes ad, men det var med GOG i teten hele halvlegen. Flere gange var de gule foran med tre mål, men hver gang blev forspringet hentet af de godt fightende vestjyder.

Chris Jørgensen sluttede en flot halvleg af med at score til pauseresultatet 16-14 til GOG.

Anden halvleg blev en ligeså eksplosiv affære som første. Lemvig kom bedre med i kampen og midtvejs kom de røde foran med to. I denne periode fik GOG-forsvaret slet ikke fat, ligesom de to gule målmand blev skudt i sænk.

En mirakelredning fra Søren Haagen fik kickstartet den gule hær, og efter en noget anonym kamp tog Minik for alvor fat i angrebet. Han var helt ustyrlig de sidste 12-13 minutter med gode mål og flotte assists.

De sidste tre minutter gik Lemvig frem i helbanepres, men her var det især de to unge fløje, Mikkel Møller og Kasper Kildelund, der var iskolde.

Efter et par hurtige GOG-scoringer var kampen mere eller mindre afgjort, og så blev der debut til Gudmes helt egen Lasse Møller. Og med farmand Bent på bænken, storebror Mikkel på fløjen og Lasse på venstre back, manglede vi faktisk bare mor Vibeke og lillesøster Sille, for at gøre Gudme-kvintetten komplet.

Lasse var endda millimeter fra at score på en fri chance til sidst, men skuddet røg lige forbi mål.

Resultatet blev en ekstrem vigtig sejr, og i skrivende stund er GOG på en slutspilsplads dog med en kamp mere end Århus.