Tilbage til oversigt

GOG forlænger kontrakten med Simon Pytlick

Et af de mest spændende navne i dansk håndbold lige nu – Simon Pytlick – har valgt at sætte sin underskrift på en kontrakt med GOG, der løber fra sommeren 2022 til sommeren 2025. En spiller, der rummer alt, hvad GOG er bygget på og arbejder med.

Efterårssæsonen har været forrygende for 21-årige Simon Pytlick. GOG-spilleren blev efterårets bedste venstre back i ligaen, månedens profil i december, og så nåede han også lige at få debut på A-landsholdet i november. Nu har GOG sikret sig den talentfulde bagspiller de næste tre sæsoner.

”Det var egentlig ret nemt at vælge. Jeg trives rigtig godt i GOG. Og jeg tror på, hvis jeg skal nå så langt så muligt i min karriere, så er det her det rigtige for mig lige nu,” udtaler Simon Pytlick.

”Det var mange ting, der gjorde, at jeg har forlænget kontrakten. Vi er et utrolig godt hold, og jeg har det virkelig godt med mine holdkammerater, så det er her, jeg skal være.”

Siden 12-årsalderen har Simon Pytlick spillet håndbold i den gule trøje i GOG, men hvis man spørger hans forældre, så er han sikker på, at det første møde med hallen i Gudme var trillende i en barnevogn. Simon er søn af de to tidligere GOG-profiler Berit Bogetoft og Jan Pytlick, men nu er det Simon, der stråler i den velkendte manege.

”Klubben betyder rigtig meget for mig. Det er her, jeg har været stort set hele min håndboldkarriere. Det er jeg selvfølgelig utrolig stolt over, at jeg kan blive ved med.”

Pytlick følger GOG’s strategi snorlige

Simon Pytlicks vej til at blive en af profilerne i den danske liga, passer perfekt ind i den strategi, der arbejdes efter på kontorgangen og i moderklubben i GOG.

”Simon er en rigtig GOG-dreng og et fantastisk billede på den talentudvikling, der arbejdes med i klubben hver eneste dag. Vores strategi er at udvikle egne talenter, som kan præstere på højeste niveau i samspil med profiler udefra,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen, der har store forventninger til den unge Pytlick.

”Jeg er sikker på, at vi de næste sæsoner vil se Simon Pytlick spiller flere landskampe og levere fantastiske præstationer i den gule trøje. Det er derfor også med stor glæde og stolthed, at vi har forlænget hans kontrakt med yderligere tre år.”

Simon Pytlicks er lige nu i gang med sin bare anden sæson på ligaholdet i GOG. Hans mål er at vinde alt, hvad man kan vinde, som han selv udtrykker det.

”Jeg har en drøm om, at vi kan blive ved med at bygge på og blive bedre hele tiden. Det er jeg også sikker på, at vi gør. Mit mål er selvfølgelig, at jeg skal blive bedre personligt, men også at vi som hold kan nå nye højder. Og det tror jeg selvfølgelig på, at vi kan i fremtiden.”

Simon Pytlick er og bliver fremover en central kulturbærer i GOG – både over for unge spillere, der rykker op i ligatruppen og over for nye ansigter, der kommer til udefra. Trods sin unge alder er han lige nu også anfører for GOG-mandskabet, da Frederik Clausen er ude med en knæskade.

 

Medaljer i GOG:

U16 DM-guld

U18 DM-guld

EM og VM-bronze med ungdomslandsholdene

Pokalmester 2020

DM-bronze 2021