Tilbage til oversigt

GOG forlænger med 2 af Danmarks mest eftertragtede talenter

GOG har forlænget med både Niclas Kirkeløkke og Frederik Clausen frem til 2019

Det har længe været et ønske at få styr på fremtiden for de to nykårne landsholdsspillere og i dag faldt det så endeligt på plads, at Niclas Kirkeløkke og Frederik Clausen også optræder i den gule trøje i de 2 næste sæsoner.

De to unge spillere har været i klubben igennem mange år og leverer i øjeblikket stort i begge ender af banen. De kender GOG kulturen og er derfor strategisk vigtige spillere for klubben frem mod målet om fast etablering i top 4 i ligaen.

Om forlængelserne siger GOG direktør Kasper Jørgensen: ”Det er en ren fornøjelse at vi har formået at holde på de to GOG drenge i yderligere to år og det gør at vi er kommet et stort skridt nærmere, at fast kunne etablere os i top 4. Både sportsligt og for kulturen er det to strategisk vigtige spillere for os.”

Niclas Kirkeløkke udtaler: ”Jeg har været i klubben i mange år og er glad for den udvikling jeg har gennemgået. Derfor vil jeg gerne være med i projektet frem mod top 4 placeringerne. Og har derfor valgt at blive i GOG i to yderligere år”.

Frederik Clausen siger: ”Jeg har fået mine første erfaringer med ligahåndbold her i klubben og har gennemgået en god udvikling, som jeg gerne vil fortsætte. Derfor har jeg valgt at blive i GOG i de næste to år, hvor vi forhåbentligt bliver en del af top 4”.

Med forlængelserne af de to aftaler er vi nået et stort skridt nærmere at have holdet på plads, for den kommende sæson. Der mangler dog fortsat et par spillere for at få det hele til at gå op i en højere enhed.