Tilbage til oversigt

GOG forlænger med ADG-Fysioterapi

Parløbet mellem GOGs ligaherrer og ADG Fysioterapi har kørt siden 2013, og det med så stor succes, at parterne nu er blevet enige om en ny aftale, der løber i de kommende tre sæsoner.

 

I de forgangne fem år er det job blevet udført til direktør Kasper Jørgensens fulde tilfredshed, og derfor var forlængelsen af samarbejdet også en logisk beslutning.

 

“GOG er en topklub, og derfor skal vi naturligvis også have en sundhedssektor, der matcher vores ambitioner. Det har vi med ADG Fysioterapi, og vi kender hinanden så godt nu, at vi har lavet en lidt længere aftale denne gang,” siger Kasper Jørgensen om den nye aftale.

 

“Spillerne er vores vigtigste aktiver i kampen for at vi kan opfylde vores mål, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at passe godt på samtidig med, at de jo også skal yde på det højeste mulige plan hver gang,” konstaterer Kasper Jørgensen og understreger, at en velfungerende sundhedsstab er en meget vigtig del af hverdagen i en eliteklub med medaljedrømme.

 

ADG Fysioterapi har en fast plads på bænken til alle GOGs kampe, hvor opgaven er at sørge for almindelig behandling, og at sikre, at eventuelle skader ikke forværres, når de er opstået. I hverdagen står ADG for at få skadede spillere fit for fight så hurtigt som muligt – naturligvis uden at spille hasard med helbredet.

 

Ganske som Kasper Jørgensen er Anja David Greve, der står bag ADG Fysioterapi, rigtig godt tilfreds med, at samarbejdet med GOG fortsætter i flere år fremover.

 

“Selvfølgelig er det en blåstempling af vores arbejde, når en storklub som GOG igen vælger os til at udføre den opgave. De forventer, at vi gør det godt, og det skal vi naturligvis leve op til,” siger Anja David Greve, der sammen med kollegaen Mads Thorsen selv varetager opgaverne med GOG-spillerene.

 

Ud over GOG arbejder Anja David Greve blandt andet også for det danske herrelandshold i håndbold, og hun er ikke i tvivl om, at hendes erfaringer fra bænken ved mange store kampe er gavnlige, når tingene spidser til.

 

“Når vi sidder på bænken til kampene, er vi med på nærmeste hold, og vi skal være klar til hurtigt at træffe de rigtige beslutninger. For os er det også blevet en livsstil, og lige som spillerne, vil vi også vinde hver gang,” siger Anja David Greve.

 

Udover almindelig behandling, skadesforbyggelse og deltagelse i kampene, er en af ADG’s opgaver også at sammmensætte personlige træningsøvelser, der sikrer, at spillerne bliver ved med at udvikle sig i positiv retning.

 

Sundhedsstaben i GOG tæller foruden ADG Fysioterapi også speciallæge Andreas Fricke og kiropraktor Hanne Nøddeskou-Fink fra Kiropraktisk i Svendborg.