GOG forrygende fra start i slutspillet

Der var drama for alle pengene i dag, da GOG tog hul på slutspillet. Historien mod Tvis Holstebro sagde en sejr, en uafgjort og et nederlag, så det var på forhånd en helt åben kamp.

Tvis kom klart bedst fra start, og havde det ikke været for Kevin Møller i GOG målet, kunne det have set rigtigt skidt ud efter et kvarter. Her var stillingen 8-4 til vestjyderne. GOG’s angreb var hakkende overfor det offensive 6-0 forsvar, og GOG’s forsvar kunne ikke få lukket ned for de rapfodede holstebrospillere.

Men pludselig var GOG som forvandlet, Kevin bibeholdt det høje niveau i målet, forsvaret fik fat, og så begyndte kontramaskinen at kværne. 8-4 blev forvandlet til en pauseføring på 11-10.

I anden halvleg var de gule flyvende. Defensiven var sublim og kontraspillet lynende skarpt. 18-12 tvang Klavs Bruun til at tage timeout, men i starten hjalp det ikke så meget. Føringen var på et tidspunkt på syv mål, men den store ændring i kampen var, at Holstebro bød GOG op til kontra-dans. Der blev i den periode byttet mål, indtil GOG lavede 3-4 tekniske fejl i træk, som prompte blev straffet. Pludselig var forspringet skrumpet til to mål, og gummiarmen begyndte at melde sig. Men hvor GOG tidligere i 2014 i nogle kampe ikke har lukket sækken, viste stor koncentration og beslutsomhed sig afgørende. Minik Dahl Høegh scorede med 22 sekunder tilbage til 29-27, og afgjorde kampen.

Der skal lyde en stor ros til Kevin Møller, som i den grad viste, at han vil slutte godt af i den gule trøje.

Kenneth Dahl var ansvaret voksent efter Snorri’s pludselig afbud pga. sportsbrok. Efter en meget hakkende og famlende start, fik Kenneth fundet nøglen til at dirke vestjydernes forsvar op igen og igen.

Og sidst men ikke mindst var Lasse Kronborg en evig trussel i GOG’s kontra. Seks mål på seks forsøg var faktum samt en håndfuld målgivende afleveringer. Det tegner godt for det videre slutspil. Allerede på onsdag venter der en særdeles vanskelig opgave, når de gule skal en tur til Skjern, der i øjeblikket viser skræmmende styrke. Men intet er umuligt, og i november vandt GOG, som det første hold i over et år på Skjerns hjemmebane, så hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre igen!?