Tilbage til oversigt

GOG forstærkes markant frem mod den nye sæson

 

 

Som led i målsætningen om at etablere sig som top 6 hold i ligaen og efterfølgende stile endnu højere, har GOG indgået aftale med tre nye spillere i den kommende sæson. 

De tre nye spillere er: Espen Christensen, nuværende målmand i Lugi i Sverige, Henrik Jakobsen, stregspiller i Drammen i Norge, og Andreas Holst, venstre back i Lemvig Thyborøn.

 

Espen Christensen er 29 år, 192 cm høj og målmand i Lugi i Sverige. Han er en del af det norske landshold, hvor han har spillet 28 a-landsholdskampe.

– Vi vil gerne prioritere defensiven højt til den kommende sæson. Det kræver, at vi har en sikker sidste skanse, og det er vi sikre på, at Espen er. Han er en rutineret målmand med international erfaring og klasse, og jeg er helt sikker på, Esben bliver en stor gevinst for GOG, udtaler direktør, Kasper Jørgensen.

 

Espen Christensen siger om skiftet:

– Jeg har nu spillet i Sverige i 7 år og føler virkelig, jeg er klar til nye udfordringer. Jeg ser frem til at træne med bedre spillere hver dag og at spille i en bedre liga.

GOG’s visioner og mål var lokkende og absolut noget, jeg gerne vil være med til. Samtidig er GOG en af de store og mest traditionsrige klubber i Danmark og et kendt navn i Europa. Man bliver virkeligt imponeret, når man ser hvilke spillere, som har været i klubben og alle de titler, der er vundet.

Jeg håber at kunne bidrage til at spille GOG tilbage i toppen af dansk håndbold, hvor de hører til. Derudover håber jeg naturligvis at udvikle mig videre som målmand, og det er jeg sikker på kan lade sig gøre i GOG.

 

Henrik Jakobsen er 22 år, 196 cm høj og vejer 110 kg. Han er stregspiller i den norske klub Drammen, hvor han er topscorer og anfører. Henrik har ligesom Espen international erfaring og har spillet 4 a-landsholdskampe.

– Henrik er en fantastisk offensiv spiller, ligesom han også kan bidrage i det defensive. Han har en enorm fysik, og så er han ung og har et stort udviklingspotentiale. Vi glæder os meget til at se ham i den gule trøje, siger Kasper Jørgensen.

 

Henrik udtaler:

– For mig virker GOG som en rigtig god klub med et godt sammenhold, og så spiller de håndbold på en måde, jeg godt kan lide. Da jeg var på besøg i januar, fik jeg ligeledes et godt indtryk af både byen og hallen samt de sportslige planer for næste år.

I opstarten mødte vi GOG med min nuværende klub, hvor vi tabte stort. Her fik jeg smag for den filosofi, GOG altid har haft med godt forsvarsspil og hurtige kontraangreb. Derudover har jeg hørt mange gode ting om klubben fra min træner, Rene Hamann-Boeriths og mine danske holdkammerater, Martin Vilstrup, Mads Bruus og Lasse Vinding.

Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling som håndboldspiller, hvilket den nye træningshverdag kan bidrage med. Derudover håber jeg, at mine kvaliteter kan bidrage til, at GOG bliver et bedre hold, som næste år kan spille med i toppen af den danske liga.

 

 

Andreas Holst Jensen er 20 år, 202 cm høj og vejer 102 kg. Han er venstre back i Lemvig Thyborøn, og så er han en del af den meget talentfuld årgang 94, hvor han også er fast mand på det danske U21-landshold.

Kasper Jørgensen udtaler:

– Andreas er en såkaldt tovejs-spiller med store kvaliteter i begge ender af banen. Han er en stor dreng med en god fysik, og så er han en del af det næste kuld store talenter, som vi rigtig godt kan lide at arbejde med her i GOG.

 

Om skiftet udtaler Andreas:

– Jeg føler, jeg har haft nogle gode år i Lemvig, som har været med til at udvikle mig meget som håndboldspiller. Det har gjort, at jeg nu er klar til at prøve skridtet videre. Jeg synes, at GOG er en god mulighed for det næste skridt i min udvikling.

Beslutningen er truffet ud fra en god mulighed for spilletid og et godt træningsmiljø. Jeg er sikker på, at der i GOG er mulighed for at få begge dele opfyldt, selvom konkurrencen om spilletid i kampene er hårdere end i Lemvig. Derudover vil GOG gerne stå godt i forsvaret og løbe en masse kontra, en spillestil vi også har prioriteret i Lemvig, og som passer mig godt.

GOG har et fantastisk hjemmepublikum, det ved jeg fra de gange, jeg har spillet i Gudme, og så er GOG kendt for at være en traditionsklub, hvor alt omkring klubben er noget helt specielt. Jeg håber, jeg kan hjælpe holdet til en plads i slutspillet og glæder mig til at flytte til Fyn med min kæreste.