Tilbage til oversigt

GOG forstærkes på og udenfor banen

GOG har forlænget med Rasmus Jensen, hentet Christoffer Werenberg tilbage til Gudme og fornyet samarbejdet med ADG Fysioterapi. Truppen for næste sæson begynder at tage form både på og udenfor banen.

 

En stærk sundhedsstab er essentielt for et håndboldligahold, som uge efter uge bliver presset til maksimal ydeevne. Derfor er GOG enormt glade for at have forlænget samarbejdet med ADG Fysioterapi for yderligere to år.

 

Direktør Kasper Jørgensen udtaler:

– Der er ingen tvivl om, at ADG Fysioterapi er nogle af de dygtigste inden for deres felt, og derfor er jeg meget tilfreds med den nye aftale, vi har indgået.

 

Indehaver af ADG Fysioterapi, Anja Greve udtaler:

– Vi er meget tilfredse med at have indgået en aftale på yderligere to år med GOG. Jeg er stor tilhænger af den professionalisme, der er i klubben, og man kan tydeligt mærke, det er en klub, der vil fremad. Vi har og har haft et godt samarbejde med ledelsen, trænerne og spillerne og glæder os meget til at dette skal fortsætte. Vi bliver som behandlere fagligt udfordret, og det er fedt at mærke, man stadig udvikler sig sammen med nogle dejlige mennesker i og omkring klubben.

 

Også på spillersiden forstærkes GOG det kommende år. Klubben har tegnet en et-årig kontrakt med den stærke stregspiller Rasmus Jensen, som også har bidraget flot til GOG’s imponerende sæson i år.

 

Om Rasmus siger Kasper Jørgensen:

– Rasmus er en gudsbenådet fighter, og han har noget af den vildskab som alle hold har brug for. Rasmus har været en vigtig del af alle spillets facetter i år, og vi er glade for, at han har valgt at spille i GOG igen næste år.

 

Rasmus Jensen udtaler:

– Jeg kom til halvvejs i denne sæson, og er blot blevet bekræftet i, at det var det helt rigtige valg. Jeg er blevet taget fantastisk imod af familien GOG, og det fungerer rigtigt godt både på og uden for banen. Jeg har fundet min rolle og glæder mig til næste sæson, hvor vi forhåbentligt kan lægge et ekstra lag på vores spil. Vi er et ungt hold, som ikke er færdige med at udvikle os, og det er fedt at være en del af den proces.

 

GOG har ligeledes tegnet en etårig kontrakt med den hårdt skydende venstrehånd Christoffer Werenberg, der kommer retur til GOG efter et år i SUS Håndbold.

 

Kasper Jørgensen