Tilbage til oversigt
Liga Talent

GOG fortsætter strategien med lange talent-kontrakter

Egne talenter med stort potentiale skal fastholdes i klubben, så længe det er muligt at holde på dem. Derfor er GOG begyndt at lave længere kontrakter med fremtidens stjerner, så klubben får glæde af dem i flere sæsoner. Senest har en talentfuld højreback skrevet under på en
femårig kontrakt.

Nogle eksperter har allerede kaldt ham ”den nye Mathias Gidsel” – Hjalte Lykke spiller samme position og er hurtig på fødderne som den tidligere GOG-stjerne.

Hjalte Lykke er et stort talent. Allerede som U17-spiller fik han debut på GOG’s ligahold. Nu er han blevet U19, kommer med i førsteholdstruppen og har skrevet under på en kontrakt med de gule frem til sommeren 2027.

”Det kom som en stor overraskelse for mig efter et år i den gule trøje, men jeg er selvfølgelig meget glad og beæret over at skulle være de næste fem år i GOG. Det er en klub, som kan meget, og som jo er kendt for at udvikle egne talenter,” udtaler Hjalte Lykke, der nu skal begynde på andet år på Oure Kostgymnasium.

Ved siden af det skal han spille håndbold i GOG frem sæsoner. Allerede i den kommende sæson håber han på lidt spilletid og muligheden for at vise sit værd. Ellers går der nok et par år, før han bliver mere fast spiller på holdet, lyder det fra 17-årige Hjalte Lykke selv.

GOG jubler over ro til udvikling

Der er også stor tilfredshed i GOG over, at endnu et stortalent er på vej mod toppen i den gule trøje. Også på den lange bane.

”Vi har jo allerede fået en forsmag på Hjaltes talent i de kampe, han allerede i sidste sæson deltog i. Vi håber, at den fælles aftale mellem Hjalte og GOG med et 5-års perspektiv kan give os god ro til at få udviklet en langtidsholdbar spiller, som med hans spidskompetencer helt sikkert kommer til at bidrage til GOG’s ambitioner. Vi glæder os over at have Hjalte i GOG, og vi glæder os rigtig meget over, hvor lang tid vi har sikret papir på hinanden,” udtaler GOG-træner Nicolej Krickau.

For det handler om, at spillerne ikke bliver hentet af udenlandske topklubber for hurtigt. GOG vil gerne have gavn af dem så længe som muligt, selvom alle godt ved, at på et tidspunkt så kalder det eftertragtede udlandseventyr.

”Det er vigtigt for os og vores strategi at lave de her lange aftaler med vores unge spillere. Det vil vi rigtig gerne, for så giver det endnu mere mening for os at investere i dem. Så en rigtig god aftale både for GOG og forhåbentlig også for Hjalte,” slutter Nicolej Krickau.

Hjalte Lykke var i foråret med til at vinde guld ved U17-DM med GOG.