GOG fortsat ubesejret

GOG var lørdag eftermiddag på en svær opgave på udebane mod Skjern Håndbold. Og selvom de gulblusede førte med et enkelt mål ved pausen (15-16), så blev det svært i anden halvleg for GOG.

Det meste af tiden efter pausen var GOG bagud med to mål. Med to minutter igen fører Skjern-holdet 31-29. GOG får dog fightet sig til det ene point med først et mål af Emil Jakobsen fra straffepletten, og fem sekunder før slutfløjt udlignere Oscar Bergendahl og sikrer GOG det ene point med resultatet 31-31.

Topscorer for GOG blev Emil Jakobsen med 9 mål. Mathias Gidsel leverede også en flot præstation med 7 mål på 7 forsøg.

GOG har nu to hjemmekampe i kalenderen den kommende uge. Tirsdag Europa League-opgør mod Pfadi Winterthur. Og lørdag er der pokalsemifinale på programmet mod BSH. To kampe, der begge spilles i Phønix Tag Arena.