GOG fortsætter den flotte stime

Thisted! Så kan du stort set ikke komme længere væk fra Gudme og Sydfyn, og det var da også et par spændte GOG-trænere, som ikke helt vidste, hvor tunge ben der var efter knap fire timer i bus. Heldigvis viste det sig, at drengene hurtigt fik rystet busturen af sig, og satte sig hårdt på kampen.

De to hold fulgtes ad de første 10 minutter, men værst var, at Lars Hald i denne periode blev præsenteret for 2 x 2 minutters udvisninger. Det betød, at Lasse Kronborg for alvor blev kastet for løverne igen efter sin lange skadespause. Efter den hæsblæsende start og mange mål, stod der efter 10-12 minutter uafgjort 8-8. Så kom Frank Mikkelsen på mål, og lukkede kassen i 10 minutter. Det udnyttede GOG’s kyniske kontramaskine, og lige pludselig stod der 14-8. Den føring holdt de gule resten af halvlegen og kunne gå til pause med en føring på 17-12.

Anden halvleg startede egentligt fint for GOG. Føringen på de fem mål blev holdt, men efter 10 minutter begyndte drengene at slække grebet om kampen. Mors Thy kom tættere på, og Jakob Larsen måtte forlange timeout, da føringen pludselig kun var på to mål.

Det blev en intens slutning på kampen, hvor spillet bølgede frem og tilbage. I denne periode kom holdene til relativt lette scoringer, og forskellen var hele tiden på et og to mål. Da der manglede to minutter var Mors Thy i angreb, bagud med én og fik spillet højre fløj helt fri, men heldigvis for GOG, skød Jesper Meinby over mål, og så fik GOG chancen for at udbygge føringen. Den mulighed greb Minik Dahl Høegh og smadrede bolden ind bag Dane Sijan i Mors-målet. Thyboerne skyndte sig op i angrebet, hvor de lavede en teknisk fejl, og så kunne GOG relativt sikkert køre sejren hjem og endda score det sidste mål til resultatet 29-26.

Det var en super god skalp, og GOG fortsætter den flotte stime, der nu betyder ni kampe i streg uden nederlag.

Næste kamp er på torsdag hjemme i GOG Arena mod Skjern Håndbold.