GOG fortsætter sejrsstimen efter ny sejr

Den gode stime for de gulblusede blev søndag eftermiddag forlænget, da GOG på udebane i pokalturneringen Santander Cup besejrede de evige rivaler fra KIF Kolding med overbevisende 36-21. Det var 13. gang i træk, at Krickaus tropper har forladt banen efter en betydende kamp som sejrherrer, og det seneste nederlag var den 7. december 2019.

På forhånd var træner Nicolaj Krickau og hans udvalgte spændte på at se, hvor de selv stod i forhold til modstanderne fra den bedste danske række, men al frygt for overraskelser var blæst ud af hallen efter de første 30 minutter, hvor GOG havde bragt sig foran med 17-9.

I anden halvleg fik de fleste spillere på den fysnske bænk spilletid, men det havde ikke stor betydning for føringen, som blev udbygget hele vejen frem til sidste fløjt.

Sejren betyder også, at GOG nu er klar til kvartfinalerne i den pokalturneringen, og dermed blot en enkelt sejr fra atter at indløse billet til Final4 i foråret 2021.

GOG var som bekendt også kvalificeret til Final4 i 2020, men på grund af coronakrisen blev den turnering først flyttet og senere aflyst.