Tilbage til oversigt

GOG får fornøjelsen af Aalborg i pokalen

Spillerne på de to mandskaber fra GOG og Aalborg nåede ikke at svede af, før Fru Fortuna (i figur af Aalborgs Henrik Møllgaard) sørgede for at parre de to mandskaber i kvartfinalerne i Santander Cuppen – og med Aalborg som gæstgiver.

Dermed skal Krickaus tropper endnu engang forsøge at hive en sejr hjem mod Aalborg, hvilket holdet beviste i sidste sæsons finaleserie, hvor GOG-spillerne vandt den første af de tre kampe. Siden hen blev det som bekendt til to nederlag, og dermed løb Aalborg Håndbold med DM-guldet, og efter nederlaget i Super Cuppen er det i høj grad GOG, der har revanche til gode.

At Aalborg kom op af bowlen samtidig med GOG vækker ikke ligefrem begejstring i Gudme.

“Det er den sværest mulige lodtrækning, vi kunne få. Det er åbenbart året for os med svære lodtrækninger. Dem er vi ikke heldige med. Først i Champions League og nu i Santander Cup’en. Men vi skal jo kunne slå alle for at vinde titler, så vi kan lige så godt begynde med at tage Aalborg i kvartfinalen,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen. 

Lasse Møller blev spurgt af TV 2 Sport, om han orkede at møde Aalborg Håndbold igen.

“Nej, snart ikke. Jeg bliver træt af at se på Magnus Saugstrups ansigt (Saugstrup er Lasse Møllers gode ven, red.), men det må jeg så leve med en gang mere i den her sæson.

Vi får mulighed for revanche, vi må da håbe, at den snart kommer,” lød det fra GOG-profilen til TV 2.

 

De tre øvrige kvartfinaler kommer til at se ud som følger:

Århus – TTH Holstebro

Bjerringbro-Silkeborg – Skjern

TMS Ringsted – Skanderborg.

Vinderne i de fire kvartfinaler går videre til Final4-weekenden, hvor der både afvikles semifinaler og finale.