GOG fremtvinger 3. og afgørende bronzekamp

Målet var simpelt! Der skulle en sejr til i Aalborg, hvis GOG skulle fremtvinge en 3. og afgørende kamp og DM bronzemedaljerne.

Det startede da også godt, da GOG fandt fodfæste i kampen, og bragte sig foran 0-5. Aalborg var dog hurtig til at tage timeout, og kom ud som lyn og torden efter. De 2 hold fulgtes godt ad til 1. halvlegs ende, og i pausen stod der 17-19 til GOG’s favør.

2. Halvleg startede, som 1. halvleg sluttede med mange hurtige scoringer. Cheftræner, Nicolej Krickau sendte den unge Frederik Skou på mål, som var med i truppen i Ole Ereviks fravær, som efter skud i hovedet, stadig døjer med problemer.

Det viste sig at være et rigtig godt træk. Frederik Skou stod en rigtig flot kamp, med flere imponerende og afgørende redninger.

Ved slutfløjt kunne GOG trække sig ud af kampen som sejrsherre med en sejr på 31-37, og fremtvang dermed en 3. og afgørende bronzekamp.

Kampen spilles hjemme i SU’VI:T Arena, torsdag d. 31/5 klokken 19.30. Billetter kan købes nu!