Tilbage til oversigt
Liga

GOG fuldender truppen med slovensk landsholdsspiller

Truppen til den kommende sæson er nu på plads for de forsvarende danske mestre fra GOG. Efter lang tids søgen efter en højre back er det lykkedes at hente den slovenske landsholdsspiller Nejc Cehte. Dermed er holdet klar til en sæson med mange kampe og store ambitioner.

Forberedelserne er allerede i gang til den kommende sæson, hvor GOG igen satser på store resultater i alle tre turneringer, som holdet skal deltage i. Denne gang i den fineste af dem alle. Nemlig Champions League.

Derfor er det også med stor glæde, at GOG kan præsentere den brik, der manglede for at fuldende holdet til den kommende sæson, hvor danmarksmestrene skal ud og forsøge at levere endnu en fantastisk sæson.

“Vi har i noget tid kigget efter endnu højre back til truppen, og nu bød der sig en rigtig god mulighed. Nejc Cehte er skytte og vil samtidig være en stor styrke til vores forsvar. Samtidig gør han vores trup komplet, hvilket betyder, at vi nu har den bredde og styrke, der skal til at for at spille med i tre turneringer, hvor vi skal gøre det godt i dem alle,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Fra Bundesligaen til Gudme

Nejc Cehte kommer oprindeligt fra Gorenje Velenje i Slovenien, men har de seneste fire sæsoner spiller for Hannover-Burgdorf i den tyske bundesliga. Her spillede han blandt andre sammen med GOG-profilen Morten Olsen, inden han skiftede til de gule på Sydfyn. Nu kommer den 29-årige slovener samme vej på en 1-årig kontrakt.

“Jeg er meget glad og stolt over, at det er lykkedes at lave en aftale med GOG. Alle ved, at det er en fantastiske klub. Jeg glæder mig også meget til at spille Champions League igen. Men først glæder jeg mig til hurtigst muligt at møde alle spillerne, trænerne og alle omkring klubben. Jeg kender jo Morten Olsen, som har hjulpet mig meget i forløbet. Så jeg ser frem til at komme i gang med forberedelserne til sæsonen. Det sværeste bliver nok sproget,” siger Nejc Cehte med et stort smil.

Også cheftræner Nicolej Krickau glæder sig til at se Nejc Cehte på træningsbanen i Gudme. Højrebacken ankommer sidst på ugen og begynder træningen sammen med de nye holdkammerater.

“Vi har prioriteret at finde en dygtig og alsidig forsvarsspiller, og det har vi fundet. Samtidig har han helt sikkert også noget at bidrage med offensivt og hans relation til Morten fra deres tid sammen i Hannover, håber vi også kommer os til gode. Og så har Nejc efterhånden også en pæn erfaring med både flere år i den tyske bundesliga og omkring 60 landskampe. Så vi glæder os til at få ham med på holdet,” lyder det fra Nicolej Krickau.

Nejc Cehte og GOG’s første vigtige opgave er Super Cuppen den 23. august.

© foto: Jan Günther