Tilbage til oversigt

GOG-fys en del af herrelandsholdets stab

Tirsdag morgen kunne Dansk Håndbold Forbund løfte sløret for, at GOGs fysioterapeut Anja David Greve er en del af det team, der fremover skal udgøre fremtidens sundhedsstab omkring det danske herrelandshold.

Den beslutning glæder GOG-direktør, Kasper Jørgensen, som ikke er i tvivl om, at den fremtidige løsning vil gavne alle parter.

“Anja skal fortsat være tilknyttet GOG som en del af vores sundhedsstab, og jeg ser det som en fordel, at de spillere som vi har på landsholdet, også får glæde af hendes kompetencer dér,” siger Kasper Jørgensen og fortsætter:

 

“Det er et bevis på, at vi i GOG har et setup, som vi godt kan være stolte af, og så er det selvfølgelig et kæmpe fortjent skulderklap til Anja, som jeg gerne vil ønske hende et stort tillykke med.”

 

Hovedpersonen selv lægger vægt på, at samarbejdet med DHF kan foregå sideløbende med arbejdet hos GOG, og hun ser frem til at få endnu flere erfaringer af landsholdsaftalen:

 

“Det bliver en virkelig god kombination sammen med mit arbejde i GOG. I klubben er jeg en del af hverdagen, og det giver nogle gode forløb med spillerne. På landsholdet er det anderledes, fordi det kun er syv uger om året samlet, og det kan være med til at udvikle mig fagligt, fordi jeg i fællesskab med resten af sundhedssektoren skal træffe nogle relativt hurtige beslutninger om, hvad vi skal gøre, når der er brug for vores ekspertise,” siger Anja David Greve.

Også hos DHF er der glæde over løsningen, der udover Anja David Greve også inkluderer kropsterapeut Kristoffer Glavind Kjær og læge Morten Storgaard.

“Vi er utroligt glade for, at vi på så kort tid har fundet et virkeligt stærkt sundhedsteam til vores herrelandshold. Vi har fået henvendelser fra mange højt kvalificerede ansøgere, og vi har selv haft flere navne på blokken. I min dialog med Nikolaj (Jacobsen, landstræner, red.) har vi fået afklaret, hvilke kompetencer vi har ønsket at hente ind og disse drøftelser, sammen med de ønsker spillertruppen har haft, har peget mod denne konstellation, som vi er glade for at være lykkedes med. Vi får både bragt høje kompetencer, stor erfaring og nytænkning ind på holdet med denne kombination,” siger Dansk Håndbold Forbunds tiltrædende sportschef, Morten Henriksen, i en pressemeddelelse.

Kort om fysioterapeut Anja David Greve

– Fysioterapeut og idrætsfysioterapeut
– Har egen fysioterapeutklinik, ADG Fysioterapi, i Odense – etableret i 2011
– Blev i 2004 tilknyttet GOG’s ligadamer og -herrer (til 2009) og er p.t. tilknyttet såvel GOG’s ligaherrer og Odense Håndbolds ligadamer
– Har udover fysioterapistudiet bifag i idræt og sundhed fra SDU