Liga

GOG GENVINDER POKALFINALEN

Alle danske håndboldpokaler har stadig hjemme i pokalskabet i Gudme efter, at GOG søndag eftermiddag i meget overbevisende stil knuste de evige rivaler fra Aalborg Håndbold med 32-25 efter 13-10 ved pausen. Det er GOGs 12. pokaltitel i historien.

GOG tog teten fra begyndelsen af kampen, og faktisk var Aalborg bagefter hele vejen, hvilket ikke mindst kunne tilskrives målvogter Tobias Thulin, der stod en helt igennem fantastisk kamp, hvor han tog pynten af alle de rødblusede.

Til trods for, at Emil Madsen så meget træt ud efter sin 19 måls-opvisning i semifinalen, havde den bomstærke venstrehånd tanket nok overskud til at styre angrebet frem til en solid sejr mod Aalborg, der fra begyndelsen af anden halvleg fuldstændig mistede grebet om kampen, der gik fra 13-11 til 20-12 i fynsk favør.

Igen blev Emil Madsen topscorer, men denne gang med mere menneskelige otte mål, mens Aaron Mensing blev noteret for syv scoringer. Tobias Thulin sluttede med en redningsprocent på 37,5 og fortjent blev kåret som årets pokalfighter.

Triumfen gjorde også, at Emil Madsen havde svært ved at få armene ned, da han blev interviewet efter kampen, der betyder, at GOG nu har vundet både DM- og pokalguld to år i træk:

“Vi er også favoritter til at tage DM-guldet. Vi vil have at alt guldet bliver på sydfyn,” lød det selvsikkert fra Emil Madsen til TV 2 Sporten efter kampen.