Tilbage til oversigt

GOG har talentfuld assistent på plads

Det er med stor glæde, at GOG kan præsentere Mathias Albrektsen som ny assistent for GOG’s ligamandskab den kommende sæson. Mathias er en af de mest talentfulde unge trænere i Danmark, og så har han et brændende gult hjerte, da han igennem hele sin trænerkarriere har været i GOG.

Mange af GOG’s nuværende ligaspillere har således haft Mathias som ungdomstræner. Her tæller blandt andet Kasper Kildelund, Mike Jensen og Niclas Kirkeløkke, som alle var med til at vinde DM-guld som U16 med netop Mathias som træner. Derudover har også Frederik Clausen, Benjamin Pedersen og Mikkel Møller fra den nuværende trup været under Albrektsens vinger. Og netop det store arbejde med ungdomsspillere, og den udvikling der følger med, har været en af grundende til, at GOG har valgt at satse på den unge træner.

 

– Mathias passer super godt ind i den profil, vi ville finde. Vores trup er meget bestående af unge spillere og egne talenter, som er inde i en eksplosiv udvikling. Mathias har et gennemgående kendskab til ungdomsspillere rundt omkring i landet, og så håber vi på, at de gode resultater Mathias har skabt på ungdomsniveau kan implementeres videre på seniorniveau, siger direktør, Kasper Jørgensen.

 

Ud over at skulle være assistent på ligaholdet, skal Albrektsen stadig være U18 træner i klubben. Han skal være linket fra senior til ungdom og på den måde være med til at strukturere og planlægge de unge spilleres vej fra ungdomshåndbold til seniorbold, så klubben fortsat kan nyde godt af de mange talenter, der kommer fra egne rækker.

 

– For mig er det en stor ære at få lov at være en del af det kæmpe stykke arbejde, der er lagt i klubben efter konkursen. Det her er på mange måder min klub, og at jeg kan få lov at være så stor en del af den, er jeg enormt glad for.
Der er ingen tvivl om at det bliver en stor udfordring personligt at gå fra ungdoms- til seniorhåndbold, og jeg forventer et lærerigt år, hvor jeg kan bidrage med nogle af de ting jeg står for.
Min primære opgave er at støtte Jakob, men jeg kan også bidrage til fortsat at udvikle, især de unge, men også de lidt ældre spillere, i en positiv retning. Jeg glæder mig ligeledes til at have et ben nedad i organisationen, så jeg kan støtte de unge drenge, der tager skridtet op til seniorniveau. Det harmonerer rigtigt godt med at være U18 træner samtidig, så jeg har en tydelig finger på pulsen i forhold til, hvad der sker på ungdomssiden, og på den måde kan klubben fortsat prioritere det store talentarbejde, der er i GOG, slutter Mathias Albrektsen.

Mathias Albrektsen har skrevet under på en et-årig kontrakt som assistenttræner i GOG.

For yderligere info kontakt:
Kasper Jørgensen 22 80 48 35

Mathias Albrektsen 31 56 04 10