GOG havde fortjent bedre

Danmarks bedste hjemmebane. Sådan kalder Casper U Mortensen sin nye hjemmebane, og vi kan da også med det samme sige, at det er én af de hjemmebane med mest larm, og med mest tryk på både modstander og dommere gennem 60 minutter. Det er fedt at spille sådan nogle kampe, men det er aldrig sjovt at tabe, og især ikke når det er med et mål til sidst.

GOG startede helt forfærdeligt i dagens kamp. De store fysiske stregspillere fra Sønderjyske volte blandt andet GOG’s noget mindre fløje lidt problemer. I den anden ende havde de gule egentligt meget godt tur i den, men en udvisning og for mange tekniske fejl blev fatalt for GOG, der lige pludseligt var bagud 13-7.

Efter det kom Mike Jensen på mål og fik lidt gang i redningerne, forsvaret fik lidt bedre fat, og angrebet producerede fine chancer. GOG fik derfor pyntet på resultatet op til pausen. 20-17 stod der, og 20 mål mod GOG er ikke hverdag på en halvleg, men det vidner om et godt spillende Sønderjyske-mandskab, og alt for mange tekniske fejl som resulterede i kontraløb til sønderjyderne.

I anden halvleg kom GOG skudt ud som en raket.  Forsvaret og Mike stod fremragende, og kontramaskinen kørte for fuld hammer. Pludselig var de gule oppe med to, og man fornemmede, at der var en stor comebacksejr undervejs.

Da der manglede otte minutter, var sydfynboerne oppe med to, men ligesom sidste år mod Sønderjyske var de berømte marginaler ikke med GOG. Et inderside stolpeskud, tre tvivlskendelser, der alle gik sønderjydernes vej, hvor den værste var et meget tyndt straffe, og en Anders Petersen i Sønderjyske-målet med to fantomredninger gjorde udslaget.

Endnu engang måtte GOG se Sønderjyske stjæle point i de døende sekunder i en kamp, hvor moralen og fighten for de gule drenge var til UG kryds og slange, men det hjælper desværre ikke meget, når man står med nul point efter de 60 minutter. Mange positive ting kan dog tages med. Endnu engang viste Niclas Kirkeløkke sit kæmpe potentiale og med 11 mål og 8 assist, må man vel sige, at han for alvor banker på til det danske landshold. Meget skal gå galt, hvis unge Kirkeløkke ikke rammer rundens hold endnu en gang. Så er det tre gange ud af fire.

Næste gang venter en ligeså svær udekamp mod Aalborg, men hvis drengene leverer som i de sidste 40 minutter i dag, er der helt sikkert muligheder for at stjæle et point eller to.