GOG hentede bronzemedaljerne

Onsdag aften sikrede GOG-spillerne sig sæsonens første sæt medaljer til samlingen, da TTH Holstebro blev besejret med 33–29 i den tredje og afgørende kamp om bronzemedaljerne.

GOG vandt første opgør, men det lykkedes ikke for sydfynboerne at klare opgaven i andet forsøg, og derfor fik publikum i Phønix Tag Arena endnu en glad oplevelse til sæsonens store samling, mens vi venter på weekendens pokalstævne, hvor GOG skal slås for at forsvare pokaltitlen.

Fra første fløjt viste de gulblusede, at de gerne ville have medaljerne med hjem til pokalskabet, og bortset fra en kortvarig periode i første halvleg, hvor TTH var foran med 7-6, var GOG foran hele kampen, og ved pausen viste tavlen 17-14 i hjemmeholdets favør.

I anden halvleg blev føringen udbygget, så GOG på et tidspunkt førte med syv mål, og da Søren Haagen ti sekunder før tid reddede et staffekast i sin sidste kamp i Gudme (i denne omgang), kunne jublen for alvor bryde løs, og i den forbindelse gjorde det mindre, at Rasmus Ravn Pedersen scorede på returbolden – Haagen fik en lufttur alligevel.

Fynsk topscorer blev Mathias Gidsel med otte mål på lige så mange forsøg, mens Simon Pytlick blev noteret for seks scoringer på otte forsøg.

Emil Jakobsen føjede to mål til sin scoringstotal for sæsonen, og den kommende Flensburg-Handewitt-spiller øgede dermed sin dansk scoringsrekord til 244 mål på en sæson.

Nu resterer blot weekendens finalestævne i Santander Final4, hvor GOG møder Aalborg Håndbold i semifinalen – ganske som det var tilfældet i slutspillet.