GOG hentede to point i "Orangeriet"

GOG sikrede torsdag aften to vigtige point til kampen for at få point med over i slutspillet, da Skanderborg Håndbold blev slået med 33-29 efter en meget vekslende kamp.

Skanderborg lagde godt fra land og efter seks minutter førte hjemmeholdet med 4-1, men så fik Krickaus udvalgte fundet fodfæste, og fem minutter senere tog GOG føringen med 7-6.

Det skulle vise sig, at føringen holdt resten af kampen, selvom størrelsen vekslede mellem det komfortable og det lidt mere spændende.

Ved pausen var GOG således foran med 18-13, men da der manglede et kvarter, havde Skanderborg kæmpet sig tilbage, så holdet blot var nede med 24-25. I sidste ende var det dog GOG, der fik overtaget, og efter lidt stillingskrig trak GOG fra, da Gidsel og Rikhardsson lukkede festen med med et par flotte scoringer.

Lasse Møller blev topscorer med 7 mål, mens Emil Jakobsen scorede 6. Mathias Gidsel og Stig Tore Moen blev begge noteret for 4 scoringer.