Tilbage til oversigt

GOG henter islandsk landsholdsspiller

Denne fantastiske håndboldsæson er kun lige nået halvvejs, men forberedelserne til næste sæson er i fuld gang. I kontorlokalerne i SU’VI:T Arena er man i fuld gang med oprustningen. Nye spillere skal hentes, så det gule tophold kan blive i den sjove ende af tabellen.

 

GOG kan derfor præsentere en ny højrefløj til den kommende sæson. Odinn Thor Rikhardsson er en del af det islandske A-landshold og i spil til en EM-billet til januar i Kroatien. Den 20-årige islænding spiller i dag for FH Hafnarfjordur. Fra sommeren 2018 og de næste tre sæsoner skal han spille for GOG.

 

– Jeg er sikker på, at GOG er en klub, der passer godt til mig. Jeg har kun hørt positive ting om GOG. Det er et fantastisk skridt for min karriere og udvikling som håndboldspiller. Jeg glæder mig meget til at spille for GOG næste sæson, fortæller Odinn Thor Rikhardsson.

 

På kontoret i Gudme, er GOG-direktøren også glad for den islandske underskirft.

 

– Det glæder vi os utrolig meget til. Odinn Thor Rikhardsson passer godt ind i vores koncept med unge, talentfulde spillere med et stort potentiale. Vi er sikre på, at han hos GOG vil udvikle sig til at blive en af de bedste højrefløje i 888 Ligaen, siger Kasper Jørgensen.

 

Ved U20-EM i 2016 scorede den talentfulde fløj 63 mål for Island og blev udvalgt til all star holdet som bedste højrefløj i turneringen. Nu er Odinn Thor Rikhardsson en del af A-landsholdet og var med til den seneste samling i oktober. En ung islænding med en god målnæse.

 

– Jeg er ekstremt tilfreds med, at det er lykkedes os at sikre Odinn til GOG. Han passer perfekt ind i vores profil med at rekruttere spillere, der kan bidrage til at fastholde vores position i toppen af rækken, men stadig med stor mulighed for at udvikle sig yderligere. Han har præcis det kontra-DNA, som fløje i GOG skal have. En spiller med god speed og med fine kvaliteter på afslutningerne. Alt i alt en spiller vi glæder os meget til at få i folden og videreudvikle på, siger GOG-træner Nicolej Krickau.

 

Foto: (C) FH Hafnarfjordur