Tilbage til oversigt
Liga

GOG henter landsholdsspiller i Flensburg-Handewitt

Venstrebacken Aaron Mensing kommer til GOG på en et-årig kontrakt.

En særdeles flot sæson i den tyske topklub Flensburg-Handewitt og et comeback til det danske landshold. Der har været meget at glæde sig over for 25-årige Aaron Mensing for tiden. Nu også en aftale med de forsvarende danmarksmestre og pokalmestre fra GOG.

”GOG er en klub i fremgang – både nationalt og internationalt, så den udvikling glæder jeg mig til at blive en del af. Og jeg håber, jeg kan være med til at hjælpe klubben med fortsat at udvikle sig og opnå store resultater. Derudover er GOG kendt for et godt sammenhold og kultur i klubben, hvilket også tiltaler mig,” fortæller venstrebacken.

Aaron Mensing er opvokset i Sønderjylland, har spillet i SønderjyskE, TTH Holstebro og senest i danskerklubben syd for grænsen. Men til sommer går turen til Danmark og de gule på Sydfyn.

”Jeg har glædet mig til at kunne fortælle, at jeg skal spille i GOG næste sæson. Og jeg glæder mig sindssygt meget til at mærke kulissen i Phønix Tag Arena i Gudme.”

”En dimension, vi ikke har haft før i GOG”

Aaron Mensing har spillet 12 kampe for det danske landshold og deltog ved EM i Ungarn sidste år, og han var igen med på i marts, hvor Danmark mødte Tyskland i to testkampe. I denne uge er han igen med, når de tredobbelte verdensmestre igen er samlet.

 ”Det er klart, at da vi skulle ud og finde en erstatning for Simon Pytlick, så er det en høj hylde, vi efterlader en plads på. Og der synes vi, at vi har fundet en rigtig god afløser,” udtaler cheftræner i GOG, Nicolej Krickau.

Aftalen lyder på en enkelt sæson frem til sommeren 2024. Og der er især en kompetence, som GOG-træneren glæder sig til at få ind i sin spillerkabale til den kommende sæson.

”Aaron Mensing har gjort det rigtig godt i Flensburg-Handewitt og kan tilføre os nogle andre dimensioner end dem, vi har haft tidligere. Han har jo et skud på internationalt topniveau – også fra større afstande, end vi er vant til. Og så skal vi have ham til at dække op igen, hvilket han har været rigtig dygtig til tidligere, men ikke har gjort så meget i Flensburg og på landsholdet. Men det skal han hos os – både for sin egen udvikling og for GOG. Så alt i alt en aftale, vi er utrolig glade for, og som vi glæder os rigtig meget til,” lyder det fra Nicolej Krickau.