Tilbage til oversigt

GOG HENTER NORSK MÅLMASKINE

GOG har sikret sig en ny profil til den vigtige højre back-plads i den kommende sæson, hvor Niclas Kirkeløkke søger nye udfordringer i den tyske bundesliga. GOG henter den norske landsholdsspiller Stig Tore Moen, der lige nu spiller i den svenske mesterklub IFK Kristianstad, for de kommende to sæsoner.

79 mål i ligaen og 55 mål i Champions League. Stig Tore Moen laver mål for sin svenske klub. Men til sommer skal han lave mål i den gule trøje for GOG.

”Jeg glæder mig til at prøve noget nyt. Få nogle nye holdkammerater, spille i den danske liga og udvikle mig som spiller,” fortæller den 24-årige højre back.

”Den danske liga er et naturligt næste skridt for mig. Og jeg kender jo spillere som Henrik Jakobsen, Göran Johannessen og Magnus Jøndal. Alle taler godt om klubben, så det ser jeg frem til.”

Stig Tore Moen er i gang med sin tredje sæson i IFK Kristianstad. Alle årene med Champions League-kampe i kalenderen. Derudover er han med i bruttotruppen til det norske landshold, hvor der er mange gode spillere på netop højre back.

”Han er en målmaskine uden lige. Han har haft en flot udvikling i både sit forsvars- og angrebsspil. Han er en to-vejs-spiller med stor alsidighed i sit spil. Så spiller han godt sammen med den islandske stregspiller Arnar Arnarsson, som vi jo også har hentet til GOG til den kommende sæson. Og så er vi glade for at få en spiller med erfaring – især fra Champions League A-spillet,” lyder det fra GOGs cheftræner Nicolej Krickau.

GOG og Stig Tore Moen har underskrevet en kontrakt fra sommeren 2019 til 2021.

”Vi glæder os over at kunne tiltrække en spiller som Stig Tore Moen. Han bliver en vigtig brik i GOGs fortsatte kamp i toppen af dansk håndbold,” fortæller en tilfreds GOG-direktør Kasper Jørgensen.