Tilbage til oversigt
Liga

GOG henter stærk stregspiller hos Flensburg-Handewitt

GOG har skrevet en toårig kontrakt med stregspiller Anton Lindskog fra den kommende sæson. Svenskeren kommer fra den nordtyske klub Flensburg-Handewitt og glæder sig til at spille for de forsvarende danske mestre.

Syv sæsoner er det blevet il for Anton Lindskog i den tyske bundesliga. De seneste to sæsoner for danskerklubben Flensburg-Handewitt. Den 29-årige svensker tager efter sommerferien til de danske mestre fra GOG på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.

”Da jeg hørte om interessen fra GOG, så vidste jeg med det samme, at jeg ville derhen, så jeg kunne spille på et fantastisk hold, for en fantastisk klub og publikum,” fortæller Anton Lindskog, der jo har flere holdkammerater i Flensburg-Handewitt, som kender GOG utrolig godt. Lasse Møller og Emil Jakobsen, for bare at nævne to.

”Jeg glæder mig sindssygt meget til at trække i den gule trøje og kæmpe for GOG,” lyder det fra svenskeren, der var med landsholdet ved VM i Egypten i 2021, hvor det blev til en sølvmedalje efter nederlag til Danmark i finalen.

I GOG er der også stor glæde over underskriften fra den stærke stregspiller med stor erfaring.

”Vi glæder os over endnu engang at kunne tilknytte et godt internationalt kort, der kommer til at styrke os i begge ender af banen. Anton fylder godt i landskabet og skal derfor være med til at give volumen i vores defensiv,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen. Nu er holdet, der skal forsvare både danmarksmesterskabet og pokalmesterskabet i den kommende sæson, på plads.

”Anton fuldender truppen, der nu står godt rustet til endnu en succesfuld og spændende sæson, hvor flere titler skal forsvares, ligesom vi skal fortsætte de gode resultater i en spændende Champions League pulje.”

Anton Lindskog har første dag i GOG, når truppen mødes efter sommerpausen den 24. juli.

Foto: Ingrid Anderson-Jensen