Tilbage til oversigt
Liga

GOG henter talentfuld allround-spiller

Han kan sådan lidt af det hele – både i forsvaret og angrebet. Lauritz Reinholdt Legér skifter til GOG til den kommende sæson og tre år frem. Og han har allerede prøvet at vinde DM-guld med de gule fra Sydfyn.
 
I sæsonen 2016/17 stod Lauritz Reinholdt Legér med DM-guldmedaljerne om halsen sammen med blandt andre Simon Pytlick og Emil Madsen. Legér gik på Oure Efterskole den sæson og blev danmarksmester som U16-spiller. Efter en periode hos Team Sydhavsøerne og TMS Ringsted vender bagspilleren nu tilbage.
 
”Jeg er utrolig glad for at skulle tilbage til det træningsmiljø, der er i GOG, og det sammenhold jeg ved, der er. Derudover glæder jeg mig til at spille med i toppen af dansk håndbold. Og så glæder jeg mig ikke mindst til at spille i Phønix Tag Arena og mærke opbakningen fra det gule hjørne og resten af fansene,” fortæller Lauritz Reinholdt Legér.
 
Den 22-årige bagspiller skal være en del af truppen i GOG og supplere med sine mange kompetencer på holdet. Kontrakten løber de næste tre sæsoner.
 
”Lauritz Reinholdt Legér er en god allround spiller, der kan bruges til lidt af hvert. Han er dygtig i både den offensive og defensive del af spillet. Vi ser et stort potentiale i ham, som vi er sikre på, han kan udvikle i GOG, og vi glæder os til at se ham tilbage i den gule trøje,” udtaler GOG-direktør Kasper Jørgensen.
 
Lauritz Reinholdt Legér fortæller om et utrolig godt år i GOG tidligt i karrieren. Der er kun gode minder fra tiden på Sydfyn. Nu skal der flere minder til scrapbogen.
 
”Jeg er stolt og beæret over at få lov til at spille på et hold som GOG. Og jeg glæder mig til det hele. De nye udfordringer, stemningen, mødes med de gamle venner fra efterskolen og ungdomslandsholdet igen, klare sig godt i europæisk håndbold og spille om medaljer. Jeg glæder mig til ALT.”
 
Lauritz Reinholdt Legér kommer oprindeligt fra Maribo. Kontrakten med GOG løber fra 2022-25.

Foto ©: Lau Nielsen