Tilbage til oversigt

GOG henter talentfuld playmaker

For at supplere truppen med endnu et ungt talent har GOG skrevet kontrakt med den 20-årige Mathias Larson. Playmakeren kommer fra Århus Håndbold, hvor han har været en del af ligatruppen.

 

”Alle ved, at der er et godt udviklingsmiljø for unge spillere i GOG. Samtidig er det en ligaklub på allerhøjeste niveau. Så jeg glæder mig rigtig meget,” fortæller Mathias Larson, der især er god i det hurtige fintespil.

 

GOG fik muligheden for at skrive kontrakt med Mathias Larson, da Århus Håndbold gik konkurs i foråret. Og på den måde får GOG styrket bredden i truppen og endnu et talentfuldt kort på hånden for cheftræneren.

 

”Det lå lige til højrebenet, at vi kunne supplere vores trup med Mathias Larson, da en af vores andre unge spillere Lucas Garsdal blev korsbåndsskadet i foråret. Så vi er utrolig glade for, at det kunne lade sig gøre,” udtaler træner Nicolej Krickau.

 

”Mathias Larson har rigtig mange kompetencer, som han flere gange har vist i Århus Håndbold. Han har en hurtighed, som passer rigtig godt ind i den måde, vi gerne vil spille på. Jeg er sikker på, det bliver et rigtig godt bekendtskab, som jeg er rigtig godt tilfreds med.”

 

Mathias Larson er kommet til GOG på en et-årig kontrakt.