Tilbage til oversigt
Liga

GOG henter tidligere profil hjem fra Frankrig

De danske mestre fra GOG skal i den kommende sæson spille mange kampe – blandt andet Champions League, og derfor er det med stor glæde, at klubben nu har sikret sig ekstra forstærkning. En tidligere GOG-fighter er hentet hjem fra det franske på en 4-årig kontrakt.

 

Efter fire sæsoner i fransk håndbold henter GOG nu stregspiller Henrik Jakobsen ”hjem” til GOG. Den norske spiller var i klubben fra 2015-18, før skiftet til Frankrig. GOG har skrevet kontrakt med Henrik Jakobsen de næste fire år.

 

”Planen var for senest en uge siden, at jeg skulle spille et år mere i Frankrig, men da GOG pludselig blev en mulighed nu, var der så ikke meget tvivl om, hvad jeg skulle vælge,” fortæller Henrik Jakobsen.

 

”Min familie og jeg savner Danmark, og hvis jeg skulle spille i Danmark igen, var der ingen tvivl om, at det skulle være i GOG. Jeg er virkelig glad for, at vi kunne finde en så hurtig løsning, og at jeg nu igen skal trække den gule trøje over hovedet.”

 

Det norske håndboldhjerte er gult

 

Henrik Jakobsen nåede at vinde to bronzemedaljer med GOG. Med det norske landshold var han med til at vinde VM-sølv i 2019. Nu skal han igen være med til at skabe endnu større resultater med de gule på Sydfyn.

 

”Vi har kigget efter yderligere forstærkninger til vores trup, da vi ved, at vi står over for endnu en lang og hård sæson. Da muligheden så bød sig med at få Henrik Jakobsen hjem, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle slå til. Vi er derfor rigtig glade for at have lavet en 4-årig aftale med Henrik, og dermed står vi endnu stærkere til den forestående sæson,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

”Henrik Jakobsen er en spiller, der gennemgik en utrolig udvikling i sine år i GOG. Det er derfor en af vores ”egne” med gult blod i årene, der nu vender hjem. Endda i en tidlig alder. Og det er virkelig dejligt. Vi glæder os til at se Henrik tilbage i GOG.”

 

Og den norske landsholdsspiller har i alle årene holdt kontakten til Sydfyn og GOG. Nu ser han også frem til gensynet med den tidligere hjemmebane inden for stregerne.

 

”Jeg glæder mig mest til at igen mærke stemningen i Gudme, til at igen hilse på det gule hjørne og alle de andre fans. Det bliver også stort at spille Champions League, og så glæder jeg mig til den hverdag min familie og jeg kommer til at få i Danmark,” lyder det fra Henrik Jakobsen.

 

Lørdag (23.7.) begynder danmarksmestrene igen træningen efter en velfortjent sommerferie. Henrik Jakobsen støder til holdet i næste uge.

 

Fakta:

2015–2018 GOG

2018–2021 Fenix Toulouse Handball

2021–2022 USAM Nîmes Gard