GOG hev endnu en sejr hjem

Det holdt særdeles hårdt, da GOG lørdag eftermiddag var på besøg i SønderjyskE i Herre Håndbold Ligaen, men takket være en redning af Torbjørn Bergerud i de døende sekunder vandt GOG med 32-31.

Hjemmeholdet kom bedst fra land, og i begyndelsen af opgøret gik SønderjyskE over 3-0 og 7-2, inden Krickaus udvalgte fik ædt sig tilbage til 12-12 midt i halvlegen, og fra da af var de to mandskaber helt lige resten af vejen.

Ved pausen stod det 16-16, og selvom SønderjyskE blev ved med at komme foran med en eller to, holdt de gulblusede fanen højt, og det gav pote mod slutningen af kampen, hvor GOG for første gang i opgøret kom foran ved stillingen 28-27.

Helt til slut blev målmand Torbjørn Bergerud matchvinder for GOG, da han snuppede hjemmeholdets sidste forsøg, og derved sikrede GOG endnu to point til stillingen.

Sejren betyder, at GOG fortsat er uden pointtab i denne sæson som det eneste mandskab i Herre Håndbold Ligaen.