Tilbage til oversigt

GOG i direkte duel om slutspilsplads

Slutspurten om slutspilspladserne er for alvor sat i gang. Ligaen er mere spændende end nogensinde, og GOG ligger i det felt, hvor meget få point kan afgøre, om det er det forjættede land, slutspillet, eller om det er meget tidlig sommerferie d. 18. marts.

 

Et af de hold GOG kæmper med er Mors Thy, som holdet møder på lørdag i Thisted. I den første indbyrdes kamp blev det til et smerteligt nederlag hjemme i GOG Arena på 30-27, i en kamp, hvor GOG reelt var spillet baglæns ud af hallen. Det gjorde ondt, og det er forhåbentligt noget, som skal revancheres på lørdag i Thisted.

 

Mors Thy har haft en lidt blandet sæson. Hjemme i Nordjylland har der ikke været mange svipsere, mens der på udebane har været et par ordentligt lussinger. Mange kampe er dog endt tæt, og det er helt sikkert et hold med masser af kvalitet.

 

Finnen, Jac Karlsson, er hjernen i angrebet. En utrolig spilintelligent playmaker, som forstår at sætte sine medspillere op. Han gjorde ekstremt ondt på GOG i det sidste møde, og det er essentielt at få styr på ham på lørdag.

Defensivt er det den hårde hund, Asbjørn Madsen, der svinger taktstaven. Han topper udvisningslisten, så GOG-drengene skal forvente at få nogle tæsk, når de kommer ind til ham. I målet har Mors også høj kvalitet. Dane Sijan vogter kassen, og han har evnen til at vinde kampe på egen hånd, så det kræver stor koncentration for GOG’s skytter at passere ham.

 

GOG’erne er klar. Det var en godkendt premiere på hjemmebane mod Aalborg, så drengene er ved godt mod, og klar på at tage den svære udebanetur til Thisted. Der er seks kampe tilbage, og det siger sig selv, hvor vigtig kampen er for begge mandskaber. Med en sejr vil det for alvor se godt ud for GOG, mens Mors Thy med et nederlag, selvom et fornuftigt slutprogram, kan få det svært med at nå slutspillet.

 

Kampen fløjtes op kl. 17.10 og vises direkte på TV2