Tilbage til oversigt

GOG i Faaborg Pharmas farver

I 2017 besluttede Faaborg Pharmas direktør og grundlægger, Sten Grønved, at han nu var nået til det punkt i sin karriere, hvor han kunne følge en gammel drøm om at blive sponsor for GOG. Nu lever han drømmen helt ud, og i de kommende to sæsoner kan Sten Grønved og hans kollegaer glæde sig over, at GOG på udebane  repræsenterer klubben i Faaborg Pharmas mørkeblå farve.

 

“Da jeg blev præsenteret for den idé af Kasper og Mads (Jørgensen, direktør og Bruus, salgschef, red.), var jeg klar med det samme. Det gav virkelig god mening for mig, og det er fedt, at vi kommer endnu mere med på banen fremover,” siger Sten Grønved, som etablerede virksomheden i 2001, hvorfor Faaborg Pharma i år  fejrer 20 års jubilæum.

 

“Det går så godt i forretningen, at vi ikke længere kun er en sydfynsk forretning, men en landsdækkende virksomhed, og derfor var det oplagt for mig, at vores brand også bliver bredt endnu mere ud,” siger Sten Grønved, som ikke er i tvivl om, at hans partnerskab med GOG har kastet noget af sig over årene.

 

“Det er svært at måle direkte på, hvad man får ud af en bandereklame, og på hvad man så får ekstra ved at have sit navn og logo på trøjerne. Men jeg tør godt sige, at kendskabsgraden til Faaborg Pharma er steget eksponentielt de sidste to-tre sæsoner, og jeg hører tit bemærkninger om, at ‘Vi så jer der til kampen den anden dag,’ så grundlæggende synes jeg, at vi får fin respons på reklamerne,” konstaterer Faaborg Pharmas bagmand.

 

Davids kamp mod Goliath

 

At Sten Grønved ikke kan et præcist beløb på, hvad han får ud af virksomhedens sponsorater i GOG, så sætter han i høj grad pris på de oplevelser, som han får, når han tager til håndbold i Gudme – også selv om holdet dér optræder i klubbens normale gule farver.

 

“Det er ånden i GOG, der er det fedeste ved det hele. Det er mere end noget andet den, der tænder mig.  Jeg kan godt lide, at en klub fra en lille bitte by på Sydfyn kan bide skeer med det helt store, selv om de har meget større budgetter. Faaborg Pharma er også en lilleput i crememarkedet, men alligevel er vi nået dertil, hvor vi godt kan drille de store franske giganter i apotekerne, og på den måde passer GOG perfekt til os,” konstaterer Sten Grønved, der selv ser alle de kampe, han kan komme til i Gudme.

 

Og bortset fra GOG er Faaborg Pharma også nu sponsor for det danske kvindelandshold – et samarbejde, der også kan vokse sig større.

 

“Håndbold er min sport, og jeg har også haft bannerreklamer på et par herrelandsholdets kampe. DHF kontaktede mig – nok fordi de havde set GOG’s kampe, men måske også fordi vi er en udkantsvirksomhed, der brager frem. Det giver en hel masse positiv opmærksomhed, og desuden er der jo ingen, der kan have noget mod cremer,” konstaterer den hudplejeproducent.

 

Fakta:

Faaborg Pharma har siden 2001 produceret cremer, der er særligt velegnede til hudpleje til meget tør og irriteret hud. 

 

Faaborg Pharma har 19 ansatte, der alle er ansat i Faaborg. Her designes, udvikles og produceres alle produkterne.