Tilbage til oversigt

GOG i Santander Final 4 – nu vil klubben være vært

Tirsdag aften i en udsolgt og kogende SU’VI:T Arena sikrede GOG sig en af de sportsligt og økonomisk eftertragtede pladser til pokalturneringens Santander Final4.

 

I de spændende kvartfinale blev Århus Håndbold besejret med 37-32. Et resultat, som har givet store smil blandt spillere, fans og på kontoret i Gudme.

 

– I første omgang glæder vi os meget over kvalifikationen til Santander Final4 og ser frem til den første weekend i februar, hvor det afvikles, lyder det fra GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

Et stævne, GOG har arrangeret i 2016, hvor hjemmeholdet tabte i finalen til HC Midtjylland. Nu vil Kasper Jørgensen have revanche – og det skal også gerne være i den ekstra hjemmebane i Odense.

 

– Vi har ansøgt om værtskabet for arrangementet, da vi mener, at Sparekassen Fyn Arena i Odense er en flot ramme om et Santander Final4. Den kan rumme det antal tilskuere, der vil komme, mener direktøren.

 

– Som klub kræver det meget af organisationen at arrangere stævnet, men samtidig er det en super fed oplevelse at få sat en god weekend sammen, hvor der virkelig er knald på både på den sportslige og eventmæssige front.

 

Det er Divisionsforeningen, der arrangerer pokalturneringens Final4. De øvrige hold til stævnet er Aalborg Håndbold, Ribe-Esbjerg EH og TTH Holstebro.

 

– Vi har prøvet det før og har derfor gjort os nogle erfaringer, som vi kan tage med videre til i år, hvor vi altså igen håber at kunne bringe Santander Final4 til Odense, lyder det fra Kasper Jørgensen.