GOG indleder CL med to point på udebane

Det sydfynske Champions League-eventyr fik en forrygende begyndelse, da GOG søndag eftermiddag vandt overbevisende 33-24 på udebane mod IFK Kristianstad i den første kamp.

Kampen blev ellers indledt noget hakkende, og efter 6 minutter førte hjemmeholdet med 4-0, før GOG-spillerne fik sat i gear og startet maskineriet, der efter 20 minutters spil fik knækkent IFK Kristianstad.

Emil Lærke sendte læderet i rusen til 12-11, og derfra kom hjemmeholdet aldrig i front igen, og GOG gik til pause foran 17-14.

I anden halvleg var hjemmeholde ved at få kontakt ved 19-21, men fem fynske mål i streg fjernede den sidste rest af tvivl om, hvilket hold, der var det stærkeste på dagen.

Emil Jakobsen blev fynsk topscorer med 7 mål på lige så mange forsøg – heraf fire på straffekast. Søren Haagen i GOG-målet nåede en redningsprocent på 39 procent, og den rutinerede målmand blev desuden noteret for et mål.

GOGs næste Champions League-opgør spilles næste søndag, hvor Chekhovskie Medvedi fra Rusland kommer på besøg i Jyske Bank Arena.

Du kan købe billetter til den kamp lige her – du kan købe billetter til alle CL-kampene her.