GOG indtager førstepladsen

Der var lagt op til drama i Århus Stadionhal, og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, det fik publikum.

Kampen var pga. danseløjer i NRGI Arena flyttet til gode gamle Århus Stadionhal, hvor mange blodige opgør er udkæmpet i historiens løb. I dag blev ingen undtagelse. Kampen var kendetegnet af to godt fightende hold, en medrivende arena, 200 medrejsende gule fans og et tvivlsomt dommerpar. Det blev aldrig nogen køn kamp, men der var spænding til det sidste.

Opgøret startede helt forfærdeligt for de gule. Angrebet spillede sidelæns, og det resulterede i flere kontramål fra start til århusianerne. Pludselig var de gule bagud med 4-1, men der gik på intet tidspunkt panik i sydfynboerne.

Forsvaret blev stabiliseret og Snorri Gudjonsson sendt på banen i angrebet. Han fik sat spillet flot op, og sammen med Kenneth Dahl dirket Århus forsvar op gang på gang. Samtidig fik de gule også gang i kontrafasen, som gav flere gode mål. Især den spillende direktør var i denne fase afgørende. Lidt for mange tekniske fejl gjorde dog, at holdet aldrig kunne trække rigtigt fra, og ved pausen førte GOG med et enkelt mål.

Anden halvleg startede fint for de gule. Århus træner Erik Veje spillede konsekvent med en ekstra markspiller og målmanden ude. Det havde GOG’s forsvar og målmænd fint styr på, og det var kun pga. brændte chancer på frit mål, og et dommerpar hvor udvisningerne til de gule sad ekstremt løst, at drengene ikke trak fra. Man sad hele tiden med en fornemmelse af, at det var et spørgsmål om tid før de gule fik slået det afgørende hul, men det skete ikke. Hver gang det var lige ved, fik drengene udvisninger, og så kom Århus helt tæt på igen. Med fire minutter igen kom Århus for første gang i anden halvleg på minus en, men drengene holdt hovedet koldt, og trak sejren hjem til sidst.

Det blev aldrig en super køn kamp, men der blev fightet som gale i et opgør hvor de gule på ingen måder havde dommertække. De 200 medrejsende fans leverede en fantastisk kulisse, og det tegner godt for de sidste kampe i slutspillet. Nu ligger holdet nummer 1 i slutspilspulje 2 foran forhåndsfavoritterne fra Skjern og Holstebro. Eventyrsæsonen er på ingen måde slut, og der er håndboldfeber på Fyn.