Tilbage til oversigt
Liga

GOG investerer i fremtiden i Gudme

Selvom GOG’s kampbane bliver rykket til både Odense og Svendborg, så er klubben stadig forankret i Gudme. GOG ejer Phønix Tag Arena og her er der de senere år foretaget flere renoveringsprojekter. Lige nu bliver der bygget helt nye kontorfaciliteter.

 

 Vægge rives ned, den gamle indgang til hallen lukkes af og nye kontorer bygges. Der er fuld gang i byggeprojekterne i Phønix Tag Arena, hvor der lige nu bliver lavet helt nye lokaler til administrationen.

”Vi har planer om at være flere medarbejdere på kontoret og har derfor brug for mere plads. Samtidig trængte lokalerne også til at blive renoveret, så det passede godt ind i strategien for hallen og klubben,” fortæller GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Håndværkerne er derfor i fuld gang med at modernisere kontorer og mødelokaler i samarbejde med teknisk chef Søren Kildelund. Projektet forventes at være færdigt i slutningen af maj.

”Vi glæder os helt vildt til at rykke ind i de nye kontorer. Det kan godt være, at vores håndboldhjemmebane rykker væk fra Gudme, men klubben er jo her. Det er her, ligaholdet træner. Ligesom alle andre i GOG,” forklarer Kasper Jørgensen.

Styrkelokale og omklædningsrum

Hen over en årrække har GOG-direktøren investeret i at forbedre hallen i Gudme. Der er bygget kontor til moderklubben GOG Håndbold, nyt mødelokale, loungeområde og nyt styrkelokale. Derudover er ligaholdets omklædningsrummet blevet renoveret med blandt andet nye skabe.

”Det er vigtigt for os at have gode rammer for ligaspillerne, som kommer her hver eneste dag og træner og skal præstere på højt niveau. Samtidig er det også rammer, mange andre kan nyde godt af. En lækker lounge til vores partnere, kontorfaciliteter til moderklubben og fitnessrum, som alle medlemmer kan benytte,” fortæller GOG-direktøren og fortsætter:

”Rigtig mange mennesker bruger rigtig mange timer her i de her faciliteter, så derfor skal det jo helt naturligt også renoveres en gang imellem. Vi har store ambitioner i GOG, og rammerne skal også følge med.”

Hvad der bliver det næste projekt i Phønix Tag Arena er endnu ikke på plads, men der arbejdes på en plan for udvidelse af pokalskabene.