Tilbage til oversigt

GOG jagter to point

Ikke siden marts/april 2012 har GOG prøvet at tabe tre kampe i streg. Det er nyt for det ellers sejrsvante mandskab, og selvom modstanderne har været på et meget højt niveau, er det alligevel hårdt for en vinderkultur så markant at tabe tre i træk.

Det er derfor et sultent GOG-hold, som tager imod Tvis Holstebro onsdag aften i GOG Arena. Efter en udradering imod KIF København, spillede GOG en flot kamp hjemme mod BSV, og en rigtig flot halvleg mod rækkens duks fra Skjern. Her blev holdet straffet i undertal og på 20 minutter, hvoraf de 10 var i undertal, tabte holdet 13-3. Der var nogle hårde udvisninger imellem, men når det er sagt, så skal GOG simpelthen også være bedre til at minimere nederlaget i disse perioder. Derfor er der blevet trænet intenst på både undertalsforsvar og angreb, og det håber vi kommer til udtryk i morgen.

 

Tvis Holstebro har spillet en flot og stabil sæson. Mest imponerende var deres sejr på udebane mod KIF København, hvor de ydmygede stjernerne fra Kolding og vandt 31-23.

PT indtager vestjyderne en fjerdeplads i håndboldligaen, men har kun tre point op til førstepladsen.

Holdet er kendetegnet ved et lidt specielt 6-0 forsvar, som er meget offensivt indstillet. Det er tydeligt at træner Klavs Bruun Jørgensen har implementeret den offensive tankegang, hvor landsholdspiller Klaus Thomsen er styrmanden. To uhyggeligt hurtige fløje lukrere på de mange fejl, det angribende hold typisk laver mod det uortodokse forsvar.

I angrebet er det et par gamle GOG-kendinge og den enes bror der er de store drivkrafter. Michael Damgaard og hans bror Allan Damgaard, har spillet en fin sæson, og det er vigtigt at det gule forsvar, og Kevin Møller får styr på Damgaard brødrene, hvis GOG skal have en god chance for to point. Udover disse to er det den tidligere GOG’er og intelligente evighedstalent Jakob Green, som driver det vestjyske angreb.

 

GOG har mødt Tvis Holstebro to gange tidligere i denne sæson. Første gang spillede den gule hær en fuldstændig fremragende kvartfinale i GOG Arena og slog Tvis med seks mål. Anden gang var blot tre dage efter i ligaen på udebane i Holstebro. Her var det igen GOG’erne der var i teten, og havde alle muligheder for sejr, men måtte nøjes med en uafgjort. Umiddelbart skulle man tro, at Holstebro ligger godt til GOG, men det er et dygtigt hold, og hvis vi ikke rammer det højeste niveau vi har, bliver det ekstremt svært. Holdet får derfor brug for alt den opbakning vi overhovedet kan trække.

Grundspillets afslutning nærmer sig, og med to point kan GOG så godt som sikre sig slutspilspladsen, men holdene under ånder os i nakken, og intet er afgjort endnu.

 

Kampen fløjtes op kl. 18.30. Men allerede kl. 17.00 er der underholdning. Energi Fyn er kampsponsor, og kommer med det helt store udstyr. Segways og elbiler er blot nogle af de legesager som energiselskabet tager med og publikum kan prøve.