GOG kan hente guld i Gudme

Søndag aften lykkedes det for GOG at vinde den første kamp i DM-finaleserien mod Aalborg med 33-30, og det betyder, at guldet kan blive hentet til Gudme med bare et enkelt point, når de to mandskaber mødes i SU’VI:T Arena.

Sejren kom i hus efter en kamp, hvor Lasse Møller og Niclas Kirkeløkke med henholdsvis 12 og 9 mål gjorde rigtigt ondt på Aalborg.

I første halvleg fulgtes de to hold pænt ad i de første 27 minutter, hvor Aalborg havde haft teten med en enkelt eller to mål det meste af tiden, men da Lars Hald spillede Kirkeløkke op til 14-13-føringen var det begyndelsen på en GOG-dominans, der ikke fortog sig i resten af kampen.

Lasse Møller øgede til 15-13 kort før pausen, og i anden halvlegs begyndelse øgede GOG forspringet til 4 mål, og derefter var hjemmeholdet aldrig tættere på end minus to.