GOG klar til Final4 efter triumf i Aalborg

GOG spillede sig tirsdag aften videre til Final4-stævnet, da førerholdet Primo Tour-ligaen fra Aalborg blev besejret 25-24 i en dramatisk kamp, hvor Lasse Møller blev matchvinder med det afgørende mål i kampens sidste sekund.

Krickaus udvalgte havde mere eller mindre teten fra kampens første fløjt, og ikke mindst i forsvaret havde GOG godt styr på Aalborg. Således lykkedes det blandt andet at holde sidste sæsons mesterhold fra scoring i 10 minutter i en meget målfattig første halvleg, hvor GOG gik til pause med en 12-8-føring.

I anden halvleg fik hjemmeholdet langsomt ædt sig ind på det fynske forspring, og med knap fem minutter igen lykkedes det oven i købet Aalborg at kommer foran 23-22, hvilket dog blev udlignet i kraft af et par scoringer af Emil Jakobsen og en redning af Victor Hallgrimsson viste tavlen 24-24, da GOG indledte sidste angreb med 27 sekunder tilbage af kampen.

Da Josef misbrugte efter et gennembrud få sekunder senere, så det dog sort ud for GOG, men samme Pujol snød rutinerede Henrik Møllgaard og tilbageerobrede bolden, hvilket gav GOG endnu en matchbold.

Her var angrebet ved at løbe ud i sandet, da Lasse Møller i allersidste sekund vristede sig fri fra sin oppasser og ruskede bolden i rusen til fynsk triumf.