Liga

GOG klar til kvartfinalerne og Barca

GOG skulle bruge en sejr på mindst to mål mod Aalborg Håndbold, da de to mandskaber tørnede sammen i Champions League-returopgøret foran et feststemt publikum i Odense. Og den opgave lykkedes til fulde på en aften, hvor gæsterne i perioder blev overmatchet. 32-24 viste tavlen i GOGs favør efter 60 minutter.

De gulblusede kom blæsende ud for at indhente Aalborgs tomålsføring fra det første opgør, og godt bakket op af en totalt proppet Jyske Bank Arena kom hjemmeholdet hurtigt foran med 5-1, og bortset fra ved 0-0 og 1-1 var Aalborg aldrig på siden af GOG.

Undervejs i første halvleg var den fynske føring på 9-3, men Aalborg fik pyntet lidt på sagerne før pausen, og derfor var GOG blot foran med 15-11 før sideskiftet.

I anden halvleg bølgede det lidt frem og tilbage, og da Morten Olsen fik et direkte rødt kort i 38. minut førte GOG blot med to mål. Men i stedet for at lukke Aalborg yderligere ind i opgøret, rykkede de fynske spillere sammen i bussen, og med 6 mål på stribe blev 18-16 byttet til 24-16, og så var der udsolgt i den skadesplagede nordjyske lejr.

Simon Pytlick blev topscorer med otte mål, mens Emil Madsen og Lukas Jørgensen hver blev noteret for syv.

Sejren betyder, at GOG-spillerne nu kan glæde sig til endnu en tur i den europæiske manege, og sidste hurdle før Champions League Final4-stævnet i Köln i juni bliver ingen ringere end FC Barcelona. Første opgør spilles den 11. maj i Odense, mens returopgøret finder sted en uge senere i Barcelona.

Se eller gense højdepunkterne fra triumfen i videoen ovenfor.