Liga

GOG klar til Santander Final4

Sejr i Champions League. Sejr i Herrehåndboldligaen. Og nu sejr i kvartfinalen i Santander Cup, hvor Aalborg Håndbold blev slået med 41-39 i sæsonens sidste kamp.

Sejren betyder, at GOG nu er klar til finalestævnet i Santander Final4, hvor de gulblusede møder Bjerringbro Silkeborg i den første kamp, hvor vinderen går til finalen.

Dermed er GOG blot to kampe fra en potentiel pokaltitel.

Dagens sejr kom i hus efter en første halvleg, hvor de to hold fulgtes side om side, hvorfor pauseresultatet på 18-18 var helt efter bogen.

I anden halvleg holdt GOG scoringskadencen helt i top, og da gæsterne lavede lidt flere fejl, lykkedes det for hjemmeholdet at trække fra, så føringen undervejs var oppe på 6 mål.

I slutningen fik gæsterne pyntet på resultatet, men sejren kom aldrig i fare.

Topscorerværdigheden blev delt mellem Simon Pytlick og Emil Madsen, der begge blev noteret for otte mål, og for Pytlicks vedkommende blev det toppet med ikke mindre end syv assists.