GOG knuste Nordsjælland

Anden sæsonhalvdel blev skudt i gang i GOG Arena her til eftermiddag. Modstanderen var Nordsjælland Håndbold, som GOG også mødte i sæsonpremieren helt tilbage i slutningen af august. Dengang blev det til en 12-målssejr efter flot spil, og i dag skulle det så vise sig at blive en endnu større sejr.

GOG kom bagud 2-0 men derfra så ”den gule kontrahær” sig ikke tilbage. Hvis man skulle lave en ABC over kontraspil, så kunne denne halvleg være et eksemplarisk eksempel.  Ved pausen stod der 20-8 og kampen var vel reelt afgjort. Det var endda efter at GOG havde brændt fire fem 100% chancer på helt frie kontraer, så føringen kunne have været endnu større.

Anden halvleg blev en ligeså ensidig affære. Spillerne aftalte i pausen at de skulle blive ved med at være koncentreret, og bortset fra enkelte svipsere, så var det en flot halvleg, hvor alle spillere kom ind og bidrog. Kontraen blev lagt en smule på hylden, dog stadig med fine momenter, til gengæld blev angrebsredskaberne bare hevet frem. Alle 14 markspillere kom på scoringstavlen, og det viser lidt om kvaliteten på bænken, at trænerne bare kan skifte ud uden at det går ud over niveauet. Resultatet i anden halvleg blev 19-14, og med et samlet resultat på 39-22 var der ikke meget at være utilfreds med denne lørdag. Eneste skår i glæden var at Minik måtte udgå med en skadet fod. Det er endnu uvist, hvor stor skadens omfang er.

På onsdag venter en af sæsonens vigtigste kampe, når GOG skal til Skanderborg. Skanderborg ligger på den sure 9. plads og kæmper en heroisk kamp for at komme blandt de otte i slutspillet.  Hvis GOG kan vinde, vil de komme foran Skanderborg med otte point, og det vil derfor se meget positiv ud i forhold til at nå slutspillet. Men de grønne østjyder er et rigtigt godt hold, som igennem hele sæsonen har leveret rigtigt flotte resultater, så det bliver absolut ikke en nem opgave de gule skal på. I første kamp mellem de to blev det til en GOG sejr på fem mål. Lad os håbe drengene kan gentage den bedrift og hive de to point med hjem til Gudme.