GOG kom fint fra start i det nye år

Drengene fra Sydfyn har i weekenden været til miniturnering i svenske Strömstad. Det var en turnering, som GOG var blevet inviteret til sammen med de to norske hold, Arendal og Halden, samt det svenske hold Lugi.

Det blev en vellykket turnering, hvor GOG både fik spillet noget god håndbold, men også fik hygget sig i de naturskønne omgivelser i det kolde snebeklædte Strömstad.

I dagens finale mod Lugi blev det et målorgie uden lige. GOG’s offensiv sprudlede fra start til slut, mens defensiven først for alvor fik fat i anden halvleg. Her kom Mathias Mosel på mål, og han gjorde en rigtig fin figur.

De to hold fulgtes ad igennem første halvleg, og GOG kunne gå til pause foran med to mål.

I anden halvleg satte den gule kontramaskine turboen til og vandt de første 10 minutter med 6-0. Så var forspringet på otte mål, og det punkterede Lugi’s drømme om en sejr.

Stærkt medvirkende til sejren var de to U18 spillere Jon Andersen og Emil Jakobsen, der begge viste, at de godt kan begå sig på seniorniveau.

Men også GOG’s øvrige bagkæde og især stregspiller Henrik Jakobsen viste fremragende spil.

Det hele endte med en sikker sejr til GOG på 37-29, og dermed vinder af miniturneringen i Strömstad.

Efter kampen blev turneringens allstarhold kåret, hvor tre GOG-spillere havde fundet vej. Bedste målvogter, Frank Mikkelsen, bedste venstre back, Minik Dahl Høegh og bedste højre fløj, Mark Strandgaard.

Fredag skal drengene igen testes i en træningskamp mod svenske Karlskrona. Kampen spilles i Næsbyhallen kl. 17.45.