GOG kørte HC Midtjylland over

Grundspillet sluttede med manér i den gule hule i Gudme, hvor HC Midtjylland udvalgte blev slået overbevisende med 28-11 efter 16-11 ved pausen.

Hverken GOG eller gæsterne havde noget som helst andet end æren at spille for i onsdagens dyst, og i begyndelsen mærkede de besøgende midtjyder vel megen gæstfrihed i Gudme, hvor det frem til 5-5 var dem, der tog teten.

Herfra var det imidlertid slut med opturen for HC Midtjylland-spillerne, der måtte se GOG trække truende fra indtil teen, hvor Jakob Larsens udvalgte førte med fem efter at have været foran med seks mål et par gange mod slutningen af første halvleg.

I det sidste 30 minutter blev der kun skruet op for den sydfynske dominans, og havde det ikke været for tre pyntende mål i slutfasen, var HC Midtjylland taget hjem til Heden med varme ører og en tocifret snitter, men da kampen blev fløjtet af, havde GOG-spillerne trods alt stadig et forspring på syv mål at glæde sig over i tredje halvleg.

I den interne topscorer-dyst sluttede Niclas Kirkeløkke i kraft af fire scoringer som GOGs mest scorende i slutspillet, hvor det blev til i alt 111 mål (24 kampe), mens Gøran Søgard, der også nettede fire gange mod HC Midtjylland, endte næstbedst på 107 mål (20 kampe)

Dagens farligste mand i gult var Mark Strandgaard, der med fem mål bragte sig op på i alt 94 scoringer i denne sæson, og han var efterfølgende ikke i tvivl om, at han og holdkammeraterne kunne bruge onsdagens skud selvtillid til noget positivt op til de vigtige slutspilskampe – og udebanebraget i EHF Cuppen mod Ribnica.

Detaljer fra kampen mod HC Midtjylland og interviewet med Mark Strandgaard får du i videoen nedenfor: