Tilbage til oversigt

GOG laver tre-årig aftale med stortalent

Det er ikke kun assistenttræner Mathias Albrektsen, der har fået forlænget sin aftale med GOG. Også 17-årige Emil Lærke, der et af Danmarks største talenter, bliver i Gudme.

 

Emil er en del af det U-18 hold, der for nylig ganske suverænt blev dansk mester, så også det glæder GOG-direktør Kasper Jørgensen, at parterne er blevet enige om en tre-årig aftale:

 

”Emil er et af de største talenter, vi har set herhjemme i nogle år, og det glæder mig derfor gevaldigt, at han ønsker at blive i klubben i de næste 3 sæsoner. For os er det vigtigt at fødekæden er intakt, og at vi bliver ved med at udvikle dygtige spillere, og det er Emil et tydeligt bevis på,” siger direktøren.

 

Han bakkes op af GOG´s kommende Talent- og udviklingschef, Mathias Albrektsen, der som U18-træner i sagens natur har særdeles godt kendskab til Emil Lærkes kvaliteter.

 

”Det har været et af vores helt store ønsker at sikre og fastholde et unikt talent som Emil Lærke i vores miljø. Emil har været gennem en rivende udvikling, siden han kom til GOG for snart 2 sæsoner siden, hvor han startede som U16-spiller og elev på Oure Kostgymnasium. Emil er et stort angrebstalent, hvilket han med sandhed viste i forrige weekends DM-kampe. I den seneste sæson har Emil lagt niveauer på sit forsvarsspil, hvilket gør ham ekstra interessant, da han kan betegnes som 2-vejsspiller,” siger Mathias Albrektsen, der ikke er ene om at have et godt øje til spilleren.

 

”Emils kvaliteter har ligeledes sikret ham en fast plads på det danske U19-landshold.  Der kan knyttes mange superlativer til Emil, og der har været mange andre klubber som har jagtet Emils underskrift. Vi glæder os derfor over, at Emil har valgt at indgå en 3-årig aftale med os, så vi kan forsætte vores arbejde med ham og over tid integrere ham og gøre ham til en del af liga-holdet,” lyder det videre.