GOG led i aftes nederlag til Aalborg i første hjemmebanekamp

Onsdag aften tog GOG imod Aalborg, og der var lagt op til et brag af en kamp mod ligaens nr. 1.

Cheftræner Jakob Larsen var fint tilfreds med angrebsspillet: ”Vi lykkedes med en masse flot angrebsspil, specielt vores angrebsspil mod deres 6-0 forsvar var effektivt.” Det fine angrebsspil med højt tempo bragte GOG foran og kunne gå til pause med en føring på 18-16.

Som kampen skred frem satte Aalborg sig på kampen fra midten af 2. halvleg. Aalborgs norske VM stjerne Sander Sagosen trådte i karakter og havde indflydelse på hver aktion. GOG får dumme udvisninger, som Aalborg gør brug af og straffer de gule med tre hurtige mål.

Aalborg fik blod på tanden, og Jakob Larsen må se sig slået til et godt mandskab: ”Undertalsforsvaret og udvisningerne blev skæbnesvangert for os på en aften, hvor mange andre ting egentlig lykkedes.”

Til sidst i kampen løb GOG mandskabet tør for kræfter og måtte se sig slået 34-37.

De gule skal rejse sig til næste kamp, som er i Europa Cup’en på hjemmebane mod slovenske RD Ribnica på lørdag kl. 18.45 – kom og støt op om drengene.