Tilbage til oversigt

GOG møder BSV i testkamp

Mandag aften tager de gule drenge en tur til Silkeborg, for at møde BSV i endnu en test frem mod sæsonstart. Det sker to dage inden holdet tager på de sidste forberedelser i Portugal på onsdag.

Det har været en uge uden kampe, men med masser af træning og derfor ser holdet frem til igen at skulle teste sig af i kamp, på højeste niveau. Denne gang gælder det altså forrige års danske mestre fra BSV, og det bliver igen spændende at se holdene mod hinanden og hvem der står bedst lige p.t. Mandag er det en test, men der går ikke lang tid før det bliver alvor for de to hold. Allerede i den anden turneringskamp brager de to hold ind i hinanden, når SU`VI:T Arena d. 11. september ligger gulv til braget GOG vs. BSV.

Men inden da er der altså en testkamp mandag aften kl. 19.00 i Silkeborg. Vi tager til Silkeborg med et hold, der endnu engang må undvære Lars Hald, der har problemer med knæet, imens det også fortsat er meget usikkert om Gøran Johannesen kommer i kamp.

Lars må desværre forventes at være ude i en længere periode, grundet problemer med en gammel meniskskade, imens Gøran altså står lige foran et comeback.