Tilbage til oversigt

GOG møder de svenske mestre

Efter en veloverstået Skjern Bank Cup, hvor de gule sluttede på en fin tredjeplads, er holdet nu igen klar til at trække i kamptrøjerne.

 

Onsdagens modstander er svenske IFK Kristianstad, som i sidste sæson blev suveræn svensk mester. Da den svenske liga var færdigspillet viste tabellen et 10 og 12 points forspring til Alingsås HK og Lugi HF, klubber der med garanti klinger velkendt i ørene på de fleste håndboldinteresserede.

 

IFK Kristianstad er kvalificerede til dette års Champions League, hvor de er i lidt af en skrækpulje med bl.a. FC Barcelona, Kielce, KIF Kolding København og Rhein-Neckar Löwen. Uden tvivl lidt af en mundfuld for det svenske mandskab, men her skal man selvfølgelig huske på den nye turneringsstruktur, der gør, at seks af otte hold går videre fra Gruppe A og B.

 

De Gule får altså mulighed for at måle sig med et hold, som skal ud og spille europæisk tophåndbold i den kommende sæson, og det er derfor en god anledning til at se, hvor holdet står kort inden sæsonstart.

 

Skader: Der er fortsat lidt tvivl om Mikkel Møller. Han har siddet ude med en skade et stykke tid, men er meldt i klar bedring.

 

Dato og Tid: Kampen spilles onsdag d. 19/8 klokken 19.30 i Haarby Hallerne.