Tilbage til oversigt

GOG møder forsvarende danmarksmestre

De forsvarende mestre bliver i morgen en stor opgave for det unge GOG-mandskab, men sejren i Mors gjorde godt for selvtilliden, og drengene tror på et lille mirakel i Aalborg.

Nordjyderne er hårdt skadesplaget, men kan stadig stille med et slagkraftigt mandskab, der dog mangler lidt af den bredde, som de har når de er fuldtallige.

Stregspillet hos aalborggenserne er den helt store udfordring, som GOG skal have løst. Jacob Bagersted, Niclas Barud og Simon Hald er alle på den gode side af 100 kg og rigtig dygtige stregspillere. Aalborg spillede i store dele af kampen mod Sønderjyske og igen i Champions League med to stregspillere i angrebet. Både fordi de er dygtige til det, men også fordi mandskabet er skadesramt på bagspillere. Det gule forsvar skal derfor være ekstremt dygtige til at komme rundt om stregspillerne og få rappet indspillene. Hvis det lykkes, venter der til gengæld rigtigt mange kontramål og venter.

En anden faktor der bliver meget afgørende, er den berømte dommerlinje. Når hele Aalborgs spilkoncept drejer sig om at spille stregen, siger det sig selv, at hvis den hårde linje fra starten af sæsonen holdes, hvor man stort set ikke måtte røre stregspilleren, så får GOG det rigtigt svært. Hvis den internationale linje følges, som man blandt andet ser i Champions League, vil GOG’erne have en større chance.

 

Hos GOG er man også lidt ramt på mandskabet. Vores to grønlandske landsholdspillere er ikke med. Minik er stadig skadet med foden, men godt på vej tilbage, og Aku er i Mexico for at spille Grønland til de Panamerikanske Lege. Resten af truppen er skadesfri, og Kasper Jørgensen er ved at være tilbage i fulde omdrejninger efter sin blindtarmsoperation.

 

Kampen fløjtes op kl. 20.00 og bliver vist på TV3 sport 1.