Tilbage til oversigt

GOG møder Otterup

Det er anden kamp på to dage for GOG. Efter et nederlag på 26-29 til de svenske mestre fra IFK Kristianstad, går turen nu til Ringe i årets sidste træningskamp, inden det igen bliver alvor i pokalkampen mod Randers HH d. 26/8.

 

Spillet har været præget af de mange udskiftninger, holdet har foretaget sig i løbet af kampene, og det har været tydeligt, at der er blevet eksperimenteret meget med opstillingen indtil videre i kampene. Dette billede vil nok fortsætte i kampen mod Otterup, hvor de sidste detaljer skal finpudses, før kampene igen begynder at have en større betydning.

 

Otterup er nu at finde i 1. division igen efter oprykning fra 2. division i sidste sæson. Holdet har de seneste par sæsoner rykket lidt frem og tilbage mellem 1 og 2 division. Placeringerne betyder dog ikke så meget i træningskampe, og det vil derfor med garanti være et veloplagt Otterup mandskab, som går på banen mod den sydfynske ”storebror”.

 

Husker du: GOG slog i år 2000 Otterup med 35-25. Her stillede GOG bl.a. op med profiler som Kasper Nielsen, Sune Agerschou og Søren Stryger. Otterup havde taget utraditionelle midler i brug og blev under kampen støttet af et live-band, der spillede fansange fra et hjørne af den tætpakkede Otterup hal. Opbakningen hjalp dog ikke, og GOG kunne spille sig tættere på toppen med en komfortabel sejr. Mesterskabet endte det år i Kolding, mens GOG tog sig af sølvmedaljerne.

 

Dato og Tid: Kampen spilles torsdag d. 20/8 klokken 19.30 i Midtfyns Fritidscenter.