Tilbage til oversigt

GOG møder såret bytte

Et såret bytte kan reagere på to forskellige måder. Det kan kæmpe en desperat kamp for overlevelse, hvor det pludselig får nye og vanvittige kræfter, eller det kan give op, simpelthen lægge sig fladt ned og dø.

BSV har haft en forfærdelig sæson, hvor slutspilspladsen kun blev sikret med en hjælpende hånd fra SønderjyskE. Med et af ligaens største budgetter er dette langt fra godkendt. Men Final4 er nået, og en titel her, kan redde sæsonen for ørnene, og det bliver derfor højst sandsynligt det første eksempel på et såret bytte, der kommer til udtryk i weekenden.

 

Når man i år siger BSV, siger man automatisk også Kristian Kjelling. Da GOG sidst mødte BSV i GOG Arena, afgjorde han sammen med målmand Jannick Green kampen. Men det er også en Kjelling, som kan tabe kampe for jyderne. Han fylder meget på holdet, og tit forsvinder de andre profiler ud af kampene, fordi de ikke får plads. Således har landsholdsspiller Mads Christiansen, der til EM i Danmark gjorde det fremragende, været en skygge af sig selv i denne sæson. Om det er spilkonceptet, Kjelling eller en helt anden faktor skal være usagt, men faktum er, at BSV har et fantastisk hold, og GOG skal sørge for at de resterende stjerner ikke kommer i gang, for så bliver det rigtigt svært!

 

GOG har haft en god træningsuge, samt en overkommelig pokalkamp i tirsdags, så de stiller med stærkeste opstilling, opsat på at give dem selv, GOG fans og seerne hjemme i stuerne en kanon håndboldoplevelse. Forhåbentligt bliver det til en sejr, to gange i år har de to mandskaber spillet helt lige op, og det bliver garanteret en ligeså spændende kamp i morgen i NRGI Arena.

 

Kom så de gul’!